Korsičanka Mně připomíná dvě vůně - Coromandel a Oriental Brulant. Z každé má trochu.![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Dalia Fakt??? Tak OB už vůbec ne
Mám co zkoumat![]()
Korsičanka Jen zkoumej.
Ale ty naše nosy jsou trochu rozdílné, takže se nebudu divit, když moje čichové asociace sdílet nebudeš.
Souhlasím, pačuli z Coromandelu tam vnímám docela výrazně ![]()
cinkja
... jsem ráda, že i někdo další tam Coromandel vnímá.
A zatímco Coromandel se mi sice moc líbí, ale nedokážu jej nosit, tak jeho přítomnost v Kandahárské mi dělá vyloženě dobře.
Prvúnedeľu v októbri naša cirkev slávi slávnosť poďakovnia za úrody zeme. Ľudia zdobia kostoly obilím, ovocím, tekvicami, robia rôzne aranžmá z plodín. Dožinky proste.
Tak som si aj ja urobila také dožinkové aranžmá. Tohtoročné leto a jeseň, okrem odstrekov a vzoriek. A ani si nie som istá, či je tam všetko.
Až budem plánovať, čo si ešte kúpim, prosím, odkážte ma na túto fotografiu
...

Stal jsem se hrdým majitelem zbytku v 50 ml flakónu Shem-el-Nessim (Grossmith).
slniecko Pěkné dožínky.
Co je to modrozelené od Kriglera prosím?
ModestMourek ďakujem:). Tá modrá je America One 31.
A Shem-el-Nessim je rozhodne úlovok
!
Tak takové dožínky stojí za to.![]()
slniecko Voňavé dožinky, krásna úroda![]()
narychlo jak narychlo, ale lezi Ti v hlave jeste Tauerville - tak si pak na fotku vzpomen
I kdyz JEDNA vune uz Te nezachrani
![]()
leží, leží...![]()
...len mám vážnu obavu, že len čo prestane, tak sa na jej miesto nasťahuje ďalšia ![]()
Doplnila jsem zásoby vůní, které mi docházely, takže to se snad ani nepočítá.
Ale včera jsem zkoušela Le Participe passé a jakkoliv jsem se zařekla, že Lutensovi ten někdejší prosovětský flakón neodpustím, teď jsem křesťansky nalomená, protože nebýt toho lékořicového tónu, který stoupá z hustého elixíru rozvařeného ovoce a pryskyřic, je to po dlouhé době něco, co mě oslovilo.
Fleur tak kresťansky odpustiť vravíš
? No....ale potom by som potrebovala ešte aj Gris Clair a možno aj Nuit de Cellophane....
To nevidím ako dobrý nápad...
Tak ale zas hodnoty, že? Človek sa musí trochu obetovať, keď ide o odpustenie blížnemu svojmu. Nevideli ste niekto niekde nejaký článok, kde by to aspoň trošku ľutovali?
Cervanek
naprostý súhlas!
Ta letošní sbírka je nádherná!
A jak to tam Tomovi pěkně sekne!
(I když tedy jeden flakon hezčí než druhý...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025