Ale jasně, když sedne, tak je moc dobrá! To jen já jsem si tak nějak zafňukala ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Coco!!! a ja že čo som ešte túto jeseň nevytiahla. Ďakujem dievčatá ![]()
sisa.b Aká je Roja? Napíš niečo! ![]()
Biely kvet Krásná květinová elegance, pokud si pamatuju:)
sisa.b Napiš![]()
Korsičanka a jaka je 190 ans?;-)
viktorka_od splavu Jak píše domenica na Guerlinade - je tam spoustu krásných Guerlainů
Na mně úžasně elegantní, posléze jemně krémová, něžná...Píšu o 1 střiku, tak kdo ví, co udělá, až přitvrdím![]()
Korsičanka ja mam zatim l’nstant magic![]()
viktorka_od splavu Nejvíc se mi líbí začátek, kde cítím skrze Iris Ganache zjemnělou Chamade nebo L`Heure Bleue, pak Bois d`Armenie se Shalimar Cologne a to krémové je asi Cuir Beluga, kterou normálně necítím, nebo i ten L`Instant Magic![]()
Korsičanka asi mam nemocnej ten muj uz tak nanicovatej nos;-/ pravda ze na druhe ruce mam santal royal:-)) ale mam 1. hodinu nadpozemsky jemne bilozelene kvetinky a pak ten magic, uplne zretelne, nivea proste. ted uz mandle, marcipan. bezpochyby nadherna ale prekvapilo me to:-)
viktorka_od splavu Já ho darovala ve 30 ml včelce ke 40-tinám kamarádce, ale pak jsem ho musela mít znova v origo flakonu![]()
Korsičanka jsem kamaradka zejo? zejo??![]()
viktorka_od splavu jsi v porcování 190 ans? Jestli ne, tak už ke mně putuje odstřik.
Dalia Krásný nákup.
Renusatko dekuju, ja uz ho prave mam![]()
viktorka_od splavu Kamarádka na 10 ml odstřik LIM, myslíš...?![]()
Korsičanka
... at uz je to cokoliv
Biely kvet Korsičanka dievčatá, ale ja moc popisovať neviem
Každopádne je to skutočne krásna plná kvetinová kompozícia. Začiatok je pre mňa o ruži, ylangu a nesladkej broskyni, ktorá sa mi ale rýchlo stratí . Po rozvoňaní sa pridá heliotrop s vanilkou a santalom. Všetko spolu ladí, je to krásne, elegantné a slnečné
Ak by som ju mala prirovnať k inému parfumu, tak od začiatku mi pripomína Puredistance White osladený vanilkou a heliotropom.
sisa.b to znie božsky, snáď raz privoniam![]()
sisa.b Veď si ju krásne opísala! ![]()
milacka Biely kvet to vôňa je krásna, určite vyskúšajte ![]()

Dnes dorazila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025