Miru Vypadá krásně. ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Biely kvet To jsem si oddychla. Už jsem myslila - podle toho, co jsi tu psala, že kuješ pikle
Přitom tvůj muž musí být velký poklad, když ti vůně chválí
Niekedy kujem pikle....občas sa musím aj priznať. ![]()
Miru Já vůni neznám, ale právě ty malé 30ml flakónky mám moc ráda. Některé jsou neskutečné.
Renusatko Že? Třeba můj Jean Patou 1000![]()
Armani Privé Rose Alexandrie
... ale přinese ji až Ježíšek. ![]()
Paris Jé, to je vydařený nákup!
Gratuluji!
Já letos nemám žádné vánoční parfémové přání. Tak nevím, jestli si něco pořídím ... mám nějaký útlum, co se vůní týče, a jen si užívám to, co mám. Pravda tedy je, že mě trochu lákají Joy (Dior) a Izia (Sisley), ale kdoví ...
Miru Roztomilý flakonek! ![]()
Fleur jo jo, moc jsem po ní toužila.❤ Mám sice velký odstřik, ale flakon od této krásky nutně potřebuju.
Už to vypadalo, že budu objednávat z Belgie v rámci Black friday, ale včera naskladnili na Elninu a Kosmetika-zdravi.cz za ještě o něco lepší cenu... tak kdyby někdo chtěl...![]()
Paris Biely kvet To budou ale krásné vánoční dárky.
Serge noire do zasoby. Mam ho sice jeste pulku flakonu, ale kdyz strasej tim, ze pujde do drahy rady![]()
Dalia Mne dnes prišla tridsiatka Izie. A to som ju už minulý rok mala a darovala neveste. Je prekrásna, a nielen vôňa, ale aj flakónik. ![]()
Biely kvet Máme podobný vkus.
Ano, flakon má Izia moc pěkný a vůně samotná se mi líbí obzvlášť, když se pěkně rozleží a vyloupne se pro můj nos takový zvláštně dřevitý základ proslazený květinovým nektarem. A z ruky ji cítím i po sprše. No ... mám o čem přemýšlet. ![]()
Biely kvet Taky jsem ji měla, mršku malou, v košíku, neb 100ml jsem prodala:) Ale nastoupil rozum a nechám ji na léto![]()
Serge noire do zasoby. Mam ho sice jeste pulku flakonu, ale kdyz strasej tim, ze pujde do drahy rady
No to jsem ve stejný situaci, ale zatím se držím varianty "rychlá smrt" - když (v rozumné cenové relaci) nebude, tak nebude, nač prodlužovat agónii... Takže jsem zatím neobjednala.
Panenka ja jeste zoufale shanim fille en aiguilles a gris clair, ktera se mi zda, ze uplne konci? (na SL webu jsem ji nevidela), protoze hlavne bez GC prestane muj zivot mit smysl :D :D :D
razorblade Fille en Aiguilles je podobná kapitola. Smiřuji se s tím, že je prostě už mít nebudu, až současné flakony dopotřebuju. Naštěstí mi Gris Claire nic moc neříkala...
Další vůně pod strom... Fragonard Tilleul Cédrat... slepák, tak jsem zvědavá, co mě čeká. :-)
Une Rose Chypre mi ode dneška zdobí poličku
prý první její flakon prodaný ve Vavavoom :D
alibi Gratulujem! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje