Dalia bohužel. Nechápu proč zrovna tuto ruší. Asi není dostatečně davová jako Chloé Chloé edp. ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Dalia mimochodem... po dni stráveném s Fleurs de L'Himalaya hlásím, že mně s ní bylo moc dobře. Jen škoda té výdrže resp. nevýdrže. Ale byla za slušnou cenu, tak to přežiju. Každopádně se nemůžu vynadívat na flakon a "krabičku" ... nádhera.
Paris Jsem ráda, že Ti Fleurs sedí.
Paris dnes som skúšala Iris od L´Erbolario a sú tam rozhodne styčné body s Love, Chloé....a cena poteší.
Paris Aby toho nebylo málo
, ještě mě napadly - Flower by Kenzo nebo Flower Essentielle a Jovoy Poudré.
slniecko děkuji za tip. Teď jsem zrovna reagovala ve zkoušecí diskuzi. Minimálně 3 ze tvých testovaných mě zajímají. ![]()
janejane jé, taky moc děkuji. ![]()
Paris dnes som skúšala Iris od L´Erbolario a sú tam rozhodne styčné body s Love, Chloé....a cena poteší.
Kolko stoji prosim ta? Ak si skusala v Avione.
Ja som sa nim cez leto navonala, ked som robila nakup kozmetiky, ale cenu som si nevsimla. Odvtedy nad nim rozmyslam...
lemon29 našla som účtenku z Vianoc, čo som robila väčší nákup a všetky 50ml vône sú na nej za 29,80€, túto priamo som vtedy nekupovala (kupovala som rôzne v tých novších flakónoch, vyzerajú reprezentatívnejšie), tak tipujem, že toto bude zhruba tiež tak.
slniecko ďakujem ![]()
Skotské máslové sušenky v kožené sedačce u krbu. Trochu sladké, trochu slané. Gurmánka, s kterou si nepřipadám, jak kdybych vyloupila cukrářství. Na to, jak je jemná, překvapivě dlouho drží.![]()

Sweet Potato Gratuluju. Kdysi jsem na ni četla ne moc extra recenzi, ale pak jsem zkusila a je ok.
Tak si ji užij, já mám sušenky ve Fucking Fabulouse![]()
Korsičanka Děkuju.
Sweet Potato Přidávám si, že chci vyzkoušet. Korsičanka Fucking Fabulouse asi taky. Minimálně budu škemrat o pidivzorek až pojedeš do Brna.
Renusatko Pidi jo, mám jen půl flakonu:(
Sweet Potato Mně voní jako rozpečená bageta s meruňkovým džemem, prostě taková snídaňová vůně
.
Fleur No ale víš že jo? Čerstvá francouzská bageta, aaach![]()
Sweet Potato Když vůni uváděli, tak ve výkladní skříni butiku v Palais Royal visely zavěšené bagety (manžel mě tam tehdy táhnul v domnění, že je to pekařství
).
Fleur Teda ale já jsem si libovala, že to je snad orvní gurmánská vůně, která mne nepudí něco sladkého sežrat - ovšem teď toužím po francouzské snídani!
Sweet Potato Tak to si musíš počkat do rána (třeba tě to zatím přejde
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje