Zadnej PG, to se neda ani srovnavat, hura do Nishane! ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
wendulka Paris Renusatko Díky. Ještě je otázka, jestli mi to vydrží a napíšu k nim postřehy
Ale snad jo. Ona ta radost z vůní u mě pořád byla a je, jen se přelívá z parfémů k bytovým vůním a zase zpět. A bytových vůní mám teď zásobu velkou a tak si s nimi dávám záměrně pokoj no a vyplulo to zase jinde. Další, kde se to projevuje, jsou třeba čaje, sýry a podobné čichové zážitky, které pro život potřebuju a jen se mění oblast, kde se zrovna realizuju ![]()
Evanilla A nehty ![]()
Ráda Tě tu zase vidím ![]()
daniela Joo nehty, ale to je něco trochu jiného - lak ani aceton mi fakt moc nevoní
To je spíš terapeutická záležitost na uklidnění. A probírat se lahvičkami s různými barvami je pro mě relax. Taky tě ráda vidím (čtu) ![]()
Evanilla Barvy máš v krásných kombinacích, zajímavé nápady ![]()
Teď zase vůně, určitě jich objevíš spoustu - jakmile člověk chvíli poleví, vyrojí se mezitím stovky nových ![]()
A může za to Ellen protože byla navoněná Mon Parfum Pearl, kterou prostě musím vyzkoušet
No to musíš! ![]()
Jsem tuze zvědavá na tvoje dojmy.
Evanilla Barvy máš v krásných kombinacích, zajímavé nápady
Teď zase vůně, určitě jich objevíš spoustu - jakmile člověk chvíli poleví, vyrojí se mezitím stovky nových
Děkuji, je to další posedlost...
No a to mě právě děsí
Už se nechci vrátit k tomu, co bylo dříve, že jsem musela všechno vyzkoušet a objednávala si pořád vzorky z USA, Francie, Německa... Ale láká mě vyzkoušet, kam se to ubírá.
Ellen Slibuju tedy, že napíšu postřehy, jakmile vyzkouším. A pěkně děkuju ![]()
Evanilla Já jsem se zase díky tvému objednávání z ciziny dostala ke vzorkům krásných vůní, když jsi je posílala dál
. Takže za mě dobrý.
andry Korsičanka ste ma pobavili ![]()
Furt som nič nekúpila, asi budem tento rok naprázdno
Alebo by som mohla vytiahnuť všetky tie vzorky, čo bežne nestíham (teda skôr neriskujem) skúšať.
sisa.b To ale UDĚLEJ!![]()
Tá krava raz mesiac preskočí, či sa ale ja niekedy naučím fotiť, to je vo hviezdach, fakt....
Ale dnešné zelené akvizície. Časť miestne kvetinárstvo a časť Le Parfum Le Chic. Ešte zajtra za svetla vyfotím, aký je elegantný ten cestovný flakónik. A vzorky mi pekné pribalili:)

Dobrý akvizice
.
wendulka vďaka
. Tá Erawan je pre mňa vyslovene "comforting" vôňa.
Samé voňavé zboží![]()
slniecko ale to je hezký nákup!:-)
jerry viktorka_od splavu vďaka...
slniecko Krásny nákup![]()
slniecko Gratulace velká! Podle krabičky jsem myslila, žes volila jen ten menší flakonek
Tak už chápu tu přeskakující krávu (to úsloví neznám
)
Mám radost - během 3 dnů mi dorazila z německého Frankfurtu krásná růže
Flakon bude pro Martula, spravedlivě se rozdělíme:)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje