viktorka_od splavu možná proto mi nikdy z malého vzorků nevoněla
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
alibi viktorka_od splavu Taky poslední dobou zjišťuju, že je třeba aspoň 3-5 ml odstřiku![]()
Biely kvet Tvůj přírustek na poličku jsem zkoušela už kdysi dávno. Budu to muset napravit, protože si moc nepamatuji jak voní. Petya Charmite Falkóny jsou krásné
a vůně neznám vůbec.
clothilde
Krásný výběr.
Ať vám všem dělají radost a dobře se nosí.
Renusatko dekuju.
Musim rict, ze Insolence je paradni
clothilde Máš taky dost široký záběr![]()
viktorka_od splavu No, já se s ní vysloveně polévám a byla mi několikrát chválena
. A momentálně ji mám spotřebovanou, takže budu muset zase dokoupit...
Malinko opozdene darky k narozeninam. Insolence Edp a L'Heure Bleue Edt. Jsou krasne, mam z nich radost...
Ty jsou taky výborné. A když začneš ráno s LHB EdT, tak můžeš odpoledne pro větší efekt navrstvit tu Insolence. Naopak to moc nefunguje, protože Insolence je fakt drzá a přebije všechno
.
Korsičanka asi jsem ve fazi "nenasytny parfemovy zacatecnik s vyvojem".
Fleur to dekuji za tip. Dneska jsem se navonela LHB a kolega se vyptaval, co to tak hezky voni. A k Insolenci me nasmerovala Tvoje recenze...
clothilde Tak to mě těší
!
clothilde Tak Insolence, to už těžko překonáš.![]()
Ja jsem si z obrovské nostalgie pořídila Hypnose Lancome. Jeji přítomnost mi dělá psychicky dobře, přestože to neni žádná "hoch parfuméřina".
Luna Hypnose je super! ![]()
Dalia Ano, mam ji rada. Uplne si pamatuju tu dobu svych parfemovych zacatku, kdy jsem na vune tajne chodila mame. Mela prave Lolitu, Hypnose a Amarige. A ani jedna nebyla jeji styl, vsechno to byly nevhodne darky.![]()
Luna Už mám domluvený vzorek, tak se moc těším na připomenutí. Už je to hodně let, co jsou Hypnose zkoušela.
Dalia A já měla kdysi krásný flakon a musela darovat, neb mi otáčela žaludkem![]()
Korsičanka Hypnose měla ráda jedna moje spolužačka, úplně o něm básnila. Já už si tu vůni moc nevybavím a opravdu se těším, až ji znovu vyzkouším. ![]()
clothilde Tak Insolence, to už těžko překonáš.
Ja jsem si z obrovské nostalgie pořídila Hypnose Lancome. Jeji přítomnost mi dělá psychicky dobře, přestože to neni žádná "hoch parfuméřina".
Libi se mi moc, voni tak krasne fialkove
Moc ráda čtu toto vlákno. A docela se v tomto roce rozjelo. Všem moc gratuluji k novým vůním.
Taky jsem se letos (po útlumu v minulém roce) nějak moc rozjela.
Flakon Diptyque Eau Capitale
Odstřik Dior Forever and Ever a hned bylo jasné, že bude časem flakon... no, časem bylo hned včera, když naskladnili na Elnino 1ks testeru... neodolala jsem... je nádherná. (Mmch v určitých bodech mně připomíná La Tulipe)
Malý odstřik Ani na zkoušku
Bojím se zkoušet nové vzorky... už bych měla brzdit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje