Včerejší a dnešní dodávka úlovků
Iris Torréfié + Farnesiana EDP.

Včerejší a dnešní dodávka úlovků
Iris Torréfié + Farnesiana EDP.

Korsičanka Patříš k těm šťastlivcům, na nichž Iris Torréfié drží
? Já jsem byla případného nákupního dilematu ušetřena...
Fleur No, drží...Cítím ho chvíli po mohutném několikastřiku na tělo a pak z oblečení - což mi doma stačí. Zjímavé je, že stříknu-li se trochu na noc, nemohu usnout a vnímám ho dost
Každopádně do mého nosu vyluzuje ideální kosatcové složení- tak ho prostě s radostí vypotřebuji![]()
Korsičanka jj, musela bych se v něm asi vykoupat, abych ho vnímala víc. ale je to krásná vůně. gratuluju
Korsičanka iris t. by me strasne stvala ale farnesianu v dobrem zavidim!![]()
Korsičanka Kdyby Iris Torréfié byl o dvě třetiny levnější, tak bych si tu sprchu také užívala, ovšem za danou cenu nikoliv
. A Farnesiana je prostě klenot, to se ti nedivím.
viktorka_od splavu alibi Díky:)
Fleur Když já mám s většinou irisů problém, že je buď dlouho necítím, nebo mi v nich něco vadí. Takže snesu střídavě jen L'Attesu, Iris Ganache a Iris de Nuit. Tento by byl naprosto dokonalý, kdyby parfumér vymazlil výdrž![]()
À propos - brousím si zuby na "tvoji" Spirituelle - taky pro mě zvláštně klidná vůně, ale drží!
Korsičanka V té Tě tedy moc nevidím, Ty potřebuješ větší divočinu.
Fleur Ne vždy:) Ale je pravda, že jsem byla dlouho zamilovaná do parfému Divine L'Eternel.
Korsičanka Jenže Divine L´Eternel je zase něco jiného... Rose America jsi teď vyprovodila z domu
.
Fleur Já vím.
Korsičanka Užij si nákupy. ![]()
Renusatko Nápodobně:)
Korsičanka Parádní nákup! Vychutnej si obě dvě!
svěženkář Dík! Ty tvé věty tady vypadají jak zašifrované, kolikrát je musím číst 2x, abych porozuměla.![]()
Jo, a prioritně poslané vzorky od 1.3. stále nikde![]()
Korsičanka OK, tak radši obrázky!
![]()
Došel Cardinal.
Jupí, celá flaška!![]()
Panenka Gratuluju!!!
To je vůně přesně pro tebe
...gratuluju.
Panenka gratulace!
vím, jak ses na ni těšila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.