jerry Můj muž je naštvaný, protože už drží suchý únor skoro 30 let, a teď si ho přivlatňuje každý. Měl si to tehdy dát patentovat:)
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
teena-s Ano. Tady je svět v pořádku! ![]()
Ještě ji nemám fyzicky doma, ale na cestě. Wood Jasmin BDK. Vzorek mi byl podle podstrčen a šla do tužebníku. Když jsem vzorek stejně podle podstrčila dál, tak jsem ji znovu zkoušela a koupila. ![]()
A jelikož mi ji nakonec koupil manžel, tak za ušetřené peníze ještě uvažuju o Ciavuru d'Amuri - Meo Fusciuni![]()
Renusatko O té už ale uvažuješ dlouho
A tvůj muž je tedy třída! Hezký, zcestovalý a ještě nakloněný vůním.(A to nemluvím o domácích pracích
) Poklad!
Korsičanka Dnes jsem se chtěla vrátit ke vzorku a je prázdný, tak až půjdu do Vava. Uvažuji o ní od loňského zkoušení. Jen prostě 100 ml, to je na mě moc, proto váhám. Hlavně teď těch stovek už bylo hodně
.
A poklad taky není poklad 24 hodin denně
.
Renusatko A poklad taky není poklad 24 hodin denně
.
Já vím. Až na ty dary a zjev mám doma něco podobného
.
Tak zkus nabídnout, zda by se někdo nepodělil? Ale netuším, zda Mea vedle znají![]()
Renusatko Ciavuru d´amuri je hezká vůně a Wood Jasmin bylo překvapení, čekala jsem něco úplně jiného. Vidím, že se už ladíš na jaro
.
Já jsem od ledna doplnila zásoby vůní, které začaly docházet, k tomu ten nákup od Divine, potom impulzivní pořízení Kelly Calèche EdT, ta už dlouho vězela na seznamu přání a zastesklo se mi po ní...
Zkrátím to: prostě mám najednou o 0,7 l parfémů víc
. Takže teď už v tomto vláknu hodlám dlouho zase jenom číst!
...od muže:

Miru Hodně na něj děláš oči, že?
Je taky pozorný, jako ten Renčin.
...no, on prý miluje, když vidí, jak mi svítí oči, když o něčem mluvím, nebo čte, co píšu, že prý má radost, když jsem šťastná...![]()
Miru Tak to má být. A teď musíš obšťastnit ty jeho:) Už jsi sehnala ten náramek? Nebo má být pro synka?
...ne, pro něj. Když mě se líbí, jak dělají třeba ty dámské u Prady nebo Hermes, ale kožené s kovem.
Ale nikdy jsem tam nekoukala po pánských... Samozřejmě bych potřebovala o něco levnější, já nevím, do třech tisíc.?.
Miru Zkus někde na fléru u výrobců kožených pásků a kabelek![]()
Ještě ji nemám fyzicky doma, ale na cestě. Wood Jasmin BDK. Vzorek mi byl podle podstrčen a šla do tužebníku. Když jsem vzorek stejně podle podstrčila dál, tak jsem ji znovu zkoušela a koupila.
A jelikož mi ji nakonec koupil manžel, tak za ušetřené peníze ještě uvažuju o Ciavuru d'Amuri - Meo Fusciuni
no neříkala jsem to o tvém muži ![]()
Jj, tvé podlé podstrčení skončilo koupí odstřiku WJ :) ![]()
Miru Tak to je nádhera
! A hlavně to, že radost z vůní sdílí s tebou..
Miru To jsem včera právě slyšela taky. Já jsem si teda letos vysloužila plusové body vánočním dárkem, který opravdu nečekal, takže teď to mám dobré
.
Fleur Wood Jasmin mě taky překvapil. Podle názvu bych ho možná ani nezkoušela. Jen tady se vždycky najdou kamarádky, které rády pomohou.
Od ledna jsem jen + 0,5 l a možná ještě Meo.
Renusatko Tak to jsem hned klidnější
.
Fleur Ježíš, nepočítejte objem svých flakonů dohromady
Stačí jejich počet![]()
Korsičanka Já děsně nerada kupuju stovky a teď to tak neplánovaně vyšlo, to potom poskočí![]()
Renusatko To asi nikdo z nás pokročilých
Kdyby se vždycky dalo prodat takových 5 odstřiků, bylo by veseleji. Ale nejradši mám 30-ky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“