V inzercii som ukoristila veľkú sestru k malej, až sa mi srdce rozbúchalo, keď som ju tam zbadala, momentálne je nezohnateľná a kedysi som jeden flakón predala, čo ma teraz dosť mrzí.

V inzercii som ukoristila veľkú sestru k malej, až sa mi srdce rozbúchalo, keď som ju tam zbadala, momentálne je nezohnateľná a kedysi som jeden flakón predala, čo ma teraz dosť mrzí.

Biely kvet to je nádhera... i ty obrázky se mi moc líbí
alibi
Ďakujem, sú moje obľúbené.
Biely kvet Gratuluji, to je Cabaret? ![]()
milacka Pěkně si je užij! ![]()
![]()
Biely kvet Gratuluji též, Jaru! Pěkná polička![]()
Biely kvet krásne zátišie
a dúfam, že srdiečko sa Ti už ukľudnilo. Gratulujem k splnenému parfumovému snu.
Dalia ďakujem Dalinko, táto kytica má aj peknú výdrž a ide aj do priestoru. Budem sa v nej nadnášať![]()
milacka
Ďakujem.
Z rozmaru jsem si přihodila k nákupu oblečení vůni americké celebrity. V databázi- nikdo ji nemá, nikdo ji nechce, nikdo ji nezkusil
Pak napíšu dojem...
Biely kvet Blahopřeji! Nádhera a splněný sen.
svěženkář Ďakujem. ![]()
Tak dnes mi dorazily Svěženkové Dua Frsgrance ale koukám, že ještě nejsou v databázi ![]()
Best Citrus Ever
22 Shades of Citrus (Le Labo Bergamotte 22)
18 Shades of Bigarade (Le Labo Bigarade 18 - distupnś jen v Hong Kongu)
22 Shades of Everest
Iconic Greenwich Village
Vert Instinct
wendulka slniecko Kde je prosím vlákno, chybív databázi nebo tak něco... nějak jsem nedohledal...
svěženkář Tady: komunita-kategorie-admin. debaty (až dole:))
Proč skončí některé parfumaniačky brzy pod mostem![]()

Korsičanka óóóó
ale budeme tam všechny nádherně vonět ![]()
Petya Charmite A to zas jo![]()
Snad už ti to dnes odvezou![]()
Korsičanka krása, krása, krása
Korsičanka Paráda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.