Korsičanka špeciálna edícia k stému výročiu:)
Fleur jasné!!!
Korsičanka špeciálna edícia k stému výročiu:)
Fleur jasné!!!
Kilian Angels Share a Nishane Zenne.
Kilian byl láska na první počich. U Zenne jsem nejprve vypotřebovala během pár dní odstřik 10 ml, myslela jsem si, že to bude stačit, ale vytvořila jsem si na ni návyk ![]()
Petya Charmite Gratuluji k oběma vůním![]()
Kilian Angels Share a Nishane Zenne.
Kilian byl láska na první počich. U Zenne jsem nejprve vypotřebovala během pár dní odstřik 10 ml, myslela jsem si, že to bude stačit, ale vytvořila jsem si na ni návyk
To s těmi odstřiky znám, to je nebezpečné!
Každopádně gratuluji!!!
Jóóó! Tentokrát už mi neutekla.
Mijo, máš mě na svědomí ![]()
další v řadě vůní, na které jsem přišla díky Tvým vzorečkům a odstrikům. A přesně vím, kdy to začalo, Delinou Exclusif a Parfait de Roses ![]()
To s těmi odstřiky znám, to je nebezpečné!
Každopádně gratuluji!!!
No právě! Raději nemít, neznat, nevědět ![]()
teena-s přesně![]()
Petya Charmite No právě! Raději nemít, neznat, nevědět
Cože?? Za dobrotu na žebrotu
Děkovat mi máš!![]()
slniecko svěženkář Petya Charmite no teda, to jsou krásné nákupy!
alibi Děkuji!
Petya Charmite No, proto!
Jako život
svěženkář Gratuluju k modré lucerně ![]()
A zároveň děkuju za tip ve slevovém vlákně na velikonoční kupón na Parfumdreams...

svěženkář tak to je úlovok, gratulujem!!!
Korsičanka ten čerešňový kvet už mám doma, šiel DPD v ráci jednej ulice
....holt, to sú tie paradoxy korony....
daniela aaaaach....nechápem, prečo sa už nevyrába...
...inak je to vôňa, ktorú som po panikárení nad celou svojou policou zvolila, keď mi "hrozilo"
stretnutie (bohužiaľ sa nekonalo) s prezidentkou.
Už se nevyrábí? To ani nevím, asi jsem nějak "zaspala", tak proto není skoro nikde vidět ![]()
Je to krásná vůně a v nejlepším slova smyslu univerzální. A setkání s prezidentkou? no teda! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.