mně se tedy naopak přitížilo.
Cvičení doma
Překvapivě mi taky chutná, byť produkty s 0% tuku většinou chutnají podivně.
právě
To som u nás ešte nevidela, pozriem sa na to. Kupujem Selský jogurt Hollandia a ten je plnotučný a chutí mi asi najviac z jogurtov zo supermarketu. Potom kupujem ešte grécky, práve od Milko ale len biely.
Stiahla som si aplikáciu Lose it a začnem zapisovať.
Skyr je super, vychází výživově lépe než bílý jogurt. Má hodně bílkovin a nemá moc sacharidů. Teď ho dělají tuším dvě firmy...u obou jsou hodnoty téměř stejné.
Já mám bílkovin dost, problémem u mě je vždy to, že přešvihávám tuky. Na sacharidy si pomalu zvykám, jela jsem dlouho bez nich. Skyr je super, stejně tak tvaroh, jogurty už nemůžu ani vidět, občas řecký zvládnu.
Tak změna, nejsem hruška, ale to vpravo, co vypadá jak divná flaška, to je přesný, ty hranatý boky a rozdíl vršek a spodek není tak výraznej jak u normální hrušky.
Takže hrušky mají svoje odrůdy. Já jsem asi druh hruškovica.

To jsem asi taky, takže flaška můžu říkat?
Takže nemáš zadek a stehna, ale úzká ramena!
Ja som obdĺžnik. Rada by som mala trochu výraznejšie boky a pás. Teraz mám trochu muffiny takže sukne a nohavice držia, ale až ich zhodím tak sa mi to všetko zosúva. Muffiny je mor, tam sa mi zbiera najviac tuk, a dole to ide ťažko ![]()

No fľaška by bola super, mala by som trochu boky a aj výraznejší pás. No každá asi chceme to čo nemáme :D
Skyr som dnes nenašla. Kde ho kupujete?
Albert,billa, včera jsem ho videla nove i v Lidlu
V Tescu mají jen ochucený, ten nás fakt nenadchl.
Nejsem Potrefená, ale kupuju v Albertovi, to nevím, jestli na Sk je. Je to výrobek Polabských mlékáren http://www.polabske.cz/produkty/jogurty. V Tescu je, myslím, taky mají.
Edit: trochu pozdě ![]()
Potrefenáhusa ďakujem. Albert tu nieje, takže Billa alebo Lidl. No skôr asi ta Billa. Zajtra na to mrknem
Mne chutna ten ostruzinovej
Taky jsem asi flaška, alespoň to zní lépe, než "krabice"
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje