Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 06. června 2017 18:34
Reakce na Luna:

Třeba prostě nemáte tlustý zadek a stehna. Třeba je to prostě typ postavy. S tím nic nehne. Mám takovou kolegyni v práci. Je taková mohutnější, ale samý sval. Sportuje, jí zdravě. Kondici má úžasnou, ale pořád prostě vypadá kapku macatě....

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 06. června 2017 19:12
Reakce na Fakirka:

Jako fakt NIC?  Tomu nějak nevěřím.  A ne, nic extrémního nemám, jen všechen tuk na jednom místě, na zadku a nohách. K tomu velmi beztukovy obličej, hrudník a břicho.  

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 06. června 2017 19:24
Reakce na Luna:

Určitě je to tuk? Těžko radit, ale pro mě je nejhorší tlusté břicho. Zadek a stehna s tím bych ss smířila, en by to nesměl být třaslavý sulc. Naštěstí mám zatím kliku. Ale nechápu, jak byste při takové spoustě sportu,potřebovala hubnout. Ale na druhou stranunsi myslím, že fakt málo jíte. Nevím, kolik máte let, ale já jsem 45+ a přájem mám cca 1300 kj. Jestli jste mladší a tolik sportujete, tak potřebujete o dost víc. Tak 1500

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 06. června 2017 21:16
Reakce na Luna:

Gratuluji k běhu. To já značně pokulhávám ... .

Třeba opravdu nemáte CO hubnout a ty přebytky jsou jen ve Vaší hlavě. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 06. června 2017 21:24
Reakce na whiskas:

Ale houby, kdyby se mně ty tukovy polštáře jen zdály a ve skutečnosti tam vlastně nebyly, tak na nějakej běh kašlu. A na celou hiit bandu. Bych se jen procházela, pila víno a jedla chleby s máslem.  Jenže tam ten tuk je a vždycky byl, jen ho poprvé v životě chci porazit. Je to dobrodružství. Porazí Luna zákeřny tuk? Dozvíte se v příštích dílech. A jinak jsme si už tykaly. 

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 06. června 2017 21:33
Reakce na Luna:

A jasně. Mám v tom guláš, tak se nezlob. Asi to zdejší všeobecné tykání není úplně od věci. 

Jistě, že Luna ten zákeřný tuk porazí, to je ložené, cítím to v kostech .

A moc držím palce .

S během bych se velice ráda připojila, ale zatím o tom jen kecám a hledám výmluvy.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 06. června 2017 21:53
Reakce na Luna:

Tak, jestli tam tuk je, tak běh bude to pravé. Běžci jsou všichni dost útlí a šlachovití.

Offline Fiction
1633 příspěvků moje polička 06. června 2017 22:44
Reakce na Fakirka:

1300 kJ, to je málo, asi máš na mysli kcal.

Offline Fiction
1633 příspěvků moje polička 06. června 2017 22:47
Reakce na Luna:

A nebudeš jen prostě ten typický tvar ženské postavy s tukem na zadku a stehnech? Pořád lepší než ukládat tuk do břicha /jak tu už ostatně někdo psal/.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. června 2017 07:59
Reakce na Fiction:

Já teda muset a moci to řešit bych zrovna volila spíš ukládání tuku na břiše, s tím se dá mnohem líp "pracovat", stáhnout, vycvičit. Boky, zadek, stehna už se špatně oblíkaj, boky špatně cvičením tvarujou. Zejména v kombinaci s útlým pasem tuk uložený v dolní polovině těla hrozně deformuje postavu.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 07. června 2017 08:12
Reakce na Mutziputzi:

no já myslim, že pokud máte sklony k ukládání tuku na břiše, tak se s tím pracuje podobně blbě jako když máte sklony k ukládání na zadku, oblíká se to možná líp, i když mám pocit, že poslední dobou už se na ty zadky zase docela myslí, ale vypadá to podle mě hůř. 

Znám pár holek, co maj postavu typ jablko a i když makaj cíleně na břicho, stejně ho maj a k tomu hubený vycvičený nohy a malej zadek. 

20970 příspěvků moje polička 07. června 2017 08:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Pokud je někdo třeba i echt jablko, maká a furt má břicho, tak buď maká blbě nebo jí blbě, ty hrušky/jablka jsou dispozice, typologie kam se bude ukládat tuk, pokud se bude ukládat, ne prokletí a obalení tukem i ze vzduchu. Nejspíš i VS angels jsou buď hrušky nebo jablka, ale správně vedený.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 07. června 2017 08:30
Reakce na Mutziputzi:

dobře, no, ale myslim teda, že modelky jsou ještě další specifická kategorie "modelky" :-D

20970 příspěvků moje polička 07. června 2017 08:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale jo no, nohy jak lež, to je teprv definitiva - true story

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 07. června 2017 11:55
Reakce na Mutziputzi:

Souhlasím!  K čemu mi je vyrysovany břicho?  KDO ho uvidí? Kecy typu, ze je zdravější mít tuk na.zadku než na brichu neberu, to možná pro lidi s větší nadváhou. Ale normální netlusta postava je prostě lepší jablko. Já mám sice zepředu viditelne kyčle, ale jsou dva metry od sebe, na celkovou utlost to prostě nikdy neuhraju. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. června 2017 12:15
Reakce na Mutziputzi:

Pokud je někdo třeba i echt jablko, maká a furt má břicho, tak buď maká blbě nebo jí blbě, ty hrušky/jablka jsou dispozice, typologie kam se bude ukládat tuk, pokud se bude ukládat, ne prokletí a obalení tukem i ze vzduchu. Nejspíš i VS angels jsou buď hrušky nebo jablka, ale správně vedený.

Někde jsem četla, že drtivá většina VS angels a podobných stvoření jsou jablka. Věřím tomu.

Offline Fiction
1633 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:06
Reakce na Luna:

Hehe, každého asi nejvíc štve to, s čím sám bojuje, já jsem ramenatá s úzkými boky a když začnu tloustnout, tak na břiše. A je teda těžký s tím něco udělat.  A hlavně vyvalený břicho je hnusný. Jo, nejlepší je být hezky proporční. 

Kamarádka je typická hruška, byla na liposukci a paráda. Ale jen do doby, než zase přibrala.

A ad ty VS modelky.....ty si nejčastěji vylosovaly šťastnou genetiku /výška, metabolismus, rozložení tuku,.../

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 07. června 2017 17:01
Reakce na Fiction:

Jo, jo, výška dělá divy. Mně úzké boky nevadí, jen nevím, jak je obléknout. A tuk na břiše také nesnáším. Vím, že to nikdo nevidí (tedy skoro nikdo), lze jej zakrýt vhodným oděvem, ale ten pocit.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 07. června 2017 18:44
Reakce na Fiction:

Jasně, pletu si to

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. června 2017 18:51

Potrebovala by som tip na dobré rukavice na cvičenie. Hlavne na dipy, keď sa ťahám zdola hore tak najväčšia váha je vlastne na prvom článku prstu(počítam od záprstnej kosti) no a tam väčšina rukavíc už končí. Potrebovala by som také, ktoré by boli vystužené aj v tomto mieste. Zatiaľ s kalistenikou/workoutom začínam, myslím že časom mi rukavice nebude treba. A uvítam aj tipy na zaujímavé insta profily týkajúce sa kalisteniky/workoutu.