Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline whiskas
20765 příspěvků moje polička 31. října 2017 19:38
Reakce na Luna:

TRX je fajn, posiluješ v podstatě s vlastní vahou těla, nezdá se to, ale je to docela zabíračka, zvláště na střed těla. Mně to bavilo a je to příjemná změna. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 07:14
Reakce na 0zero7:

Jak to vypada? Ja to asi nikdy nevidela.

Různě, od divně "vyvalenýho" břicha až po viditelnou hrůzu, když břicho blbě vycvičí a vyrýsuje.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 08:11
Reakce na 0zero7:

Děkuju za osvětu, nemusíš se omlouvat Přiznám se, že je mi pohodlnější takhle jednoduše získat tip na cvik,než se prokousávat informacema na netu.To je pro mě fakt věda. Ztrácím pak chuť vůbec něco dělat. Tady se něco dozvím daleko příjemněji.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 08:15
Reakce na 0zero7:

Hiit je určitě lepší než kardio, jen to spíš byla záležitost jara, teď vůbec nehrozí. Mimo té posilovny nedělám vůbec nic. 

Všeobecně jsem přes jaro a léto byla o hodně aktivnější. Posilovna byla taky 4x a každý den něco dalšího...běh, brusle hitt, 8km chůze. I v té posilovně jsem bývala trochu déle. Tak snad je to jen podzim a není to věk . Je fakt, že ty venkovní aktivity (mimo té chůze) už se teď nedají, práce, posilka a je tma 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 08:29

Ach jo, idem si tu tak trochu posťažovať sama na seba. Necvičila som už 6 mesiacov, dnes som sa odvážila a to sa musela váha asi pokaziť pretože v živote som toľko nevážila, ani keď som robila v mekáči a stravovala sa prevažne len tam

Ale zaujala ma fotka od 0zero7 kde obe ženy vážia rovnako a vyzerá to ináč. No proste s tým budem musieť niečo urobiť pretože už sa na seba nemôžem pozerať. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 08:54
Reakce na paktofonika:

Pomůže možná i tohle . Mně to přišlo strašné a  přemýšlela jsem kolik které hmoty na sobě mám 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:44
Reakce na paktofonika:

V klidu, to půjde! Taky se odhodlávám znovu začít. Já jsem necvicila asi tak 2-3 měsíce a teda jsem spíš lehce zhubla nebo mi oplaskly ty svaly možná. Ale nemám sílu, až se konečně vrátí manžel z cest a nebudu sama na děti, zkusim to trx.

Offline Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:26
Reakce na Renusatko:

No, tobě ta žlutá vůbec nehrozí, brepto

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:35
Reakce na Luna:

No už musím. Pribrala som 10 kg a to už je pre mňa totálna pohroma. Nieje to dobre. 

Trx mam doma tiež, necvičím primárne s nimi ale pri niektorých cvikoch ich používam. Ešte keď som cvičila tak som prešla na úplny základ: kliky, drepy, dip, chin up, pull up, plank... To som si dala cieľ cvičiť tento basic aspoň 3/4 roka než naberiem silu a potom budem pridávať. Používam bud hrazdu alebo kruhy. Tak som si povedala ze musím začať lebo to skončí katastrofou.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:37
Reakce na Renusatko:

To je presne ono. Cítim sa ako želatína, chytím sa stehna a trasie sa celé telo ešte minútu po... 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:45
Reakce na paktofonika:

Na těch outfitových fotkách ale vypadáš velice štíhlá  Úplně si neumím představit, že bys měla mít o 10 kg míň...Ale samozřejmě záleží na co je člověk zvyklý a jak se cítí. Já už si nedávám nereálné cíle, 10 kg zhubnout nedokážu, rozhodně ne zdravým způsobem. Ale jak píšeš, želatina na zadku je děs a s tou chci aspoň trochu něco udělat.

Offline 999
19602 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:56
Reakce na paktofonika:

Protože jsme si tu porovnávaly míry, vím, že jsi měla 50 a teď máš 60? Na fotkách to teda není vidět...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:28
Reakce na 999:

No teraz mám 58. Ja sa nevážim, ale keď vážim psov tak si ich dám na ruky a odvážim sa s nimi. No a som sa pri tej príležitosti odvážila aj ja no a keď som si uvedomila že to je moja váha bez psa tak konec. Vidno to veľmi niejekeď som oblečená, do oblečenia sa v pohode vojdem ale necítim sa dobre. Cítim sa ako marshmallow. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:32
Reakce na Luna:

No tak o váhu ani tak celkom nejde, len problém je v tom že som nepribrala svaly ale tuk že ano. takže ako som písala vyššie marshmallov. Preto som tu písala, že ma zaujala tá fotka od agentky kde má žena tú istú váhu ale vyzerá to ináč. Rada by som sa o to pokúsila, uvidím. 

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:40
Reakce na paktofonika:

58 je moja cieľová váha . Za posledné tri roky som sa plíživo vyžrala na 70kg. Akože do oblečenia sa stále vojdem, ale bolo by to lepšie s mínus 10kilami.

Už dva týždne pravidelne cvičím a sledujem si kalórie, tak mi to snáď vydrží.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:46
Reakce na carries:

Ja jsem se taky za poslední rok plíživě vyžrala  Váhu nehlídám, spíš mě zarazil obvod pasu, byla jsem zvyklá na jiné číslo. Ale aspoň mě to pořádně nakoplo a pustila jsem se do zpevňování a jde to docela obře a baví mě to. Nechápu, že mi to nedošlo dřív!

Jedla jsem celkem zdravě, akorát jsem díky kalorickým tabulkám zjistila, že zbytečně moc, ale už jsem si na menší porce zvykla.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:47
Reakce na paktofonika:

teraz máš 58? Že bych vypadala takhle dobře? To já mám tak nějak běžně, líp by se mi líbilo mít 55, takové pěkné číslo, ale u toho mám děsnej zombie face, páč hubnu v nahovno partiích. 

Když jsem někoho potkala při té své nižší váze, tak ty reakce: "Ty jsi strašně hubená!!!"" Pak mě sjeli od hlavy k patě a dodali: "V obličeji".   Tak co chceš...

Offline whiskas
20765 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:53
Reakce na Renusatko:

To je opravdu hnusný a velice motivační obrázek. 

Offline whiskas
20765 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:54
Reakce na paktofonika:

Na fotkách vypadáš naprosto skvěle, tak asi mateš tělem , nebo ti blbě váží váha.

Offline 999
19602 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:55
Reakce na paktofonika:

Pár kilo z toho bude určitě voda, zvaž se za týden a tam budeš mít 55 :-).