711990 a jak casto je 3x? Ja ho davam taky vsude :)
(Aj blbé) kozmetické dotazy.
711990 ja som bola po tom, co som si retinoidom zacala patlat tvar, ze sa nemoze pocas kojenia (teda neviem ci je to aj tvoj pripad), tak som s tym radsej prestala. ![]()
711990 AAAj, ted to vidim. 3x za pet dni je az az (moc podle vysledku pro tebe)
davam 2x tydne max a prihodim do toho jednou kyselinu jeste a cau.
Dobre, tak som sa definitívne zamilovala do Moringa čistiaceho balzamu od Emma Hardy.
Je nejaký dôvod (aka obsahuje to sajrajt, existuje to vo výrazne lacnejšom prevedení a pod.), aby som za to teraz nedala vyše 80€ za to limitované 200ml balenie?
prďola
?
Myslíte si, že bych mohla dostat peiorální dermatitidu jako alergii na potkana? A jak se to léčí? Mastit, nebo spíš vysušovat? Poskytla jsem azyl jednomu opuštěnýmu potkánkovi, je krásnej, ale asi po 10 dnech se mi mezi pusou a nosem udělalo něco jako opar, červená citlivá kůže s několika drobnými puchýřky s čirou tekutinou. Nepomohl Canesten, Herpesin. Moje obvodní mi nechala v lékárně umíchat hodně mastnou mastičku s kortikoidy, ale po tom se mi ty pupínky a začervenalá kůže ještě rychleji rozlezly od nosu, kolem pusy až po bradu a pomalu mi to stoupá po tváři k očím. V pondělí se musím objednat na kožní, ale vzhledem k objednacím lhůtám na dva měsíce, bych potřebovala poradit. Předem děkuju
74SLena nevim, jestli to muze byt od potkana, ale v posledni dobe se mi dela asi neco podobneho a pomaha mi to spise vysusovat nez mastit, davam si na to na noc takovou vodicku Opary stop od Herbamedicus a pres den si plet jen postrikam kvetinovou vodou a dam si na to jen Niacinamide+zinc serum od the ordinary.
slniecko Na cult beauty vychádza limitovaná edícia na 67 eur po zľave 15%,pri nákupe nad 100 lb je zľava 20%. Poštovné zdarma ![]()
Prosím máte někdo vyzkoušenou kosmetiku Susanne Kaufmann, Omorovicza nebo Tata Harper?
33lejaby z Omorovicza mám obľúbený krém na krk, inak som mala len pár vzoriek, z Tata Harpers tiež len vzorky. Susanne Kaufmann som ešte neskúšala.
paktofonika Ďakujem
!!!
(začína mi dlhá noc, ten obchod je zaujímavý
...)
Dobre, tak som sa definitívne zamilovala do Moringa čistiaceho balzamu od Emma Hardy.
Je nejaký dôvod (aka obsahuje to sajrajt, existuje to vo výrazne lacnejšom prevedení a pod.), aby som za to teraz nedala vyše 80€ za to limitované 200ml balenie?
Já ti nevím, jestli chceš opravdu číst, co ti k tomu napíšu
![]()
Co očekáváš od čistících produktů?
- že dobře vyčistí pleť? u tohoto se podle složení dá předpokládat, že ano
- že se příjemně používají a zapadají do tvojí navyklé rutiny? neumím posoudit, předpokládám, že ano
- že neobsahuje "sajrajt"? tento obsahuje (obecně se dá říct, že ingredience s označením PEG představují určité riziko i toxicitu, mimo to mohou dráždit citlivější pleť a příliš vysušovat)
- vadí "sajrajt" v produktu, který máš na pleti 1 - 2 minuty a pak ho opláchneš? to je čistě na tvém zvážení, mně vadí z principu, zejména u složek, které jsou snadno nahraditelné jinými nesajrajtovými ingrediencemi... zvlášť při ceně tohoto konkrétního produktu.
Poradit jiný produkt ti neumím, na to jsou tu jiní kabrňáci ![]()
Korsičanka myslím, že obecně s tím produktem mohou být spokojené
dokonce pokud člověk nemá extra citlivou pleť, tak působení toho čistícího balzámu (resp. PEG složek) nemusí nějak negativně zaznamenat
prďola Vylepšila sis to
, dík
!
Korsičanka
záměrně jsem psala, že to krátkodobé působení, než se balzám umyje, nemusí nijak vadit. ale hogo-fogo značka si ty PEG složky mohla odpustit ![]()
...mohla by jsi, prosím, juknout na následující krém.?![]()
Já tedy jeho chemické složení nikde nenašla... Ale spotřebitelé o něm píší dobře...
![]()
prďola Copak hogo fogo značka, ale především hlásá holistický přístup ošetření! A na moji psychiku nepůsobí moc dobře, když si přečtu, že: Patří do látek ne zcela neškodných kvůli možné toxicitě pro životní prostředí, a protože může obsahovat ethylenoxid a 1,4-dioxan, které jsou spojovány se vznikem rakoviny.![]()
Jediné, co mě uklidňuje, že MŮŽE, ALE NEMUSÍ.![]()
Citace ze str. Biooo.cz
prďola Ako to riešiš, pripadne i iné parfumaniačky u parfémov? Tam je urcite škodlivých látok takisto dosť a v podstate ich priamo inhalujeme, aplikujeme I na pleť, kde sa vstrebávajú do tela a koniec koncov sa dostávajú i do ovzdušia. Zaujíma ma to i z tej parfémovej stránky. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje