Mno, mám nasledovný problém.
Vlani mi vypadalo množstvo vlasov následkom stresu. To je zažehnané, a všade na hlave mi klíčia nové ako mame žerucha.
Problém je v tom, že si robia čo chcú.
ako vždy som mala ten typ vlasov, ktorý mal na veci vlastný názor a navyše pri akomkoľvek zvlhnutí mi spravil "svätožiaru", ale toto je fakt moc.
Už som skúšala všetko, žo ma napadlo. Rôzne prípravky "antifrizz" a na to, aby boli vlasy "poddajnejšie" spôsobujú, že sú skutočne hebšie a mäkšie...ale ďalej si robia to isté.
Prípravky fixačné - gély, vosky a pod. spôsobia, že to uhladím, ale v rámci doslova minút sa začnú jednotlivé pramienky vlsov hrozivo vztyčovať do všetkých možných svetových strán, ovšem bojovo spevnené, vystreté a ostré, takže vo vo výsledku vyzerám ako nasratý ježko.
Kaderníčka sa mi to snažila skrotiť fénom a lakom zároveň, bolo to úžasné... teda bolo to úžasné celú tú hodinu, ktorú to vydržalo, ale zato ako byefekt sa mi v najbližších dňoch hrozne mastili vlasy.
Jediné, čo trošku pomáha je suchý šampón, ale ani to nie je veľká sláva.
Pozerala som teraz také tie elektrické kefy, niektoré sú ionizačné, niektoré dokonca parné....môže také niečo pomôcť?
Prípadne, čo by mohlo pomôcť?
Catherinne , náhodou by si nemala nejaký tip?
Prípadne niekto íný?