prďola srandy? Neblázni. Vieš ako bojujem? S každým novým príspevkom
.
Asi sa zapíšem tiež, nech mám pokoj v duši. Kedy je plánovaná kúpa?
prďola srandy? Neblázni. Vieš ako bojujem? S každým novým príspevkom
.
Asi sa zapíšem tiež, nech mám pokoj v duši. Kedy je plánovaná kúpa?
prďola tak myslím, že je tu konkurence Douglas 4240 Kč za 100 ml
prďola Ja svoj podiel ruším, čítajúc tie kontroverzné recenzie sa začínám báť. A pripálené vanilkové rožteky naozaj nemusím...
Ospravedlňujem sa, prenechám svoj podiel radšej niekomu inému.
Já nevím jestli by se mnou šla viktorka_od splavu a alibi do té 50 ml? 2960Kč s flakonem něco přes 600 za 10 ml?
Biely kvet jasně, zrušila jsem ![]()
Renusatko to by bylo docela rozumné
ta cena se slevou je fakt dobrá!
prďola Ono když to půjde od tebe s flakonem a poštou, tak to vyjde dost podobně. My si to v Brně můžeme předat a flakony dodat svoje. Uvidím, co holky.
Renusatko přesně tak! ![]()
když tak dejte jen vědět, jak mám upravit případné podíly a jestli to bude mít ještě vůbec cenu ![]()
prďola Koukám, že je to drama.
černá káva to tedy neskutečné!
jako kdyby žluklý vanilkový rohlíček sám o sobě nestačil... ![]()
prďola Neboj, holky se neozývají a jí sama 50 ml nechci, takže drama ještě bude
. Myslím bude dřív pryč
.
Renusatko přesně toho se obávám i já
s Lost Cherry to bylo velmi podobné, takže jich prodali snad jednotky kusů...
Renusatko A já už koupila, to nešlo vydržet:) Takže máš kdyžtak 10 ml z 1. medvědění u mě![]()
Tak se teď přiznejte, kdo všechno stihl koupit v Douglasu?
Protože "Métallique už není...!"
A hlavně mi prosím aktualizujte podíly, Korsičanka tvůj podíl mažu
Korsičanka a hlavně nezapomeň na to, že jedno zaplacené a naporcované medvídě máš stále ještě u mě ![]()
Renusatko já bych do toho šla, je to aktuální? Asi ne...
prďola tak já to nestihla nebo teda nekupovala, když se nikdo neozval. Korsičanka no jo, znáš moje flakónové šílenství, ale asi si od tebe podíl vezmu, případně kdyby ti nesedla, tak víš kam ji udat
.
Korsičanka alibi říká ano
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.