prďola Děkuji!
Slumberhouse - hromadný nákup a porcování
![]()
prďola Pokud bude, potvrzuji můj "miniaturní" zájem o Ore ![]()
Stinvlka díky! ![]()
andry slniecko Dali2011 Renusatko Sweet Potato černá káva Palm Isca ModestMourek svěženkář pentacon Stinvlka
Lulua hlásí, že má vůně k dispozici, ale vzhledem k velkému zájmu nebude nabídku aktivovat v eshopu, ale prodej se bude realizovat jen na základě záznamů na waiting listu.
Z flakonů, které jsem nechávala pro nás zapsat, mám potvrzené JEKE 2x a SOVA 2x, ostatní (tj. NORNE a ORE) už nejsou k dispozici.
Flakony Jeke i Sova tedy kupuji, během věčera rozpočítám a pošlu částku k platbě.
Paráda, zrovna mám chuť utrácet ![]()
prďola Super, děkuji.
prďola To je škoda, byla jsem moc zvědavá na Norne
tak třeba někdy.
prďola Paráda, moc díky![]()
Isca Mně je to taky hodně líto, moje zásoba Norne se dost zmenšuje
Zkusím z nich vytáhnout, kdy by mohla být další zásilka - má v ní být Baque, Norne a Fjerne. Obávám se ale, že nebudou vědět. Jestli toto jsou flakony z té prosincové zásilky, tak to může být za dost dlouho ![]()
Tracking kódy objednaných flakonů - netuším, proč ve dvou zásilkách: 1.zásilka a 2.zásilka
Teď už jen doufat, že to nepůjde s oklikou přes Francii ![]()
Na příští waiting list jsem nechala zapsat 2x Norne, 1x Ore, 1x Baque a nevím, jestli by byl zájem i o Fjerne, pokud by do lulua dorazil. Zrušit se to dá vždycky ![]()
edit: upravím 1. stránku s rozpisem pro příští nákup (Norne, Ore), i název vlákna, aby nebyl zavádějící. Nové požadavky/změny na příští nákup mi prosím průběžně hlaste.
No asi to bude podle složení ukrutně sladký jak Kiste
, ale přesto kdyby byla, tak prosím zapsat 5 ml Fjerne, pokud by do lulua dorazila.
wendulka píšu
někde jsem narazila na recenze Fjerne, ale už si to nepamatuju ![]()
prďola Prosila bych 20 ml Norne. S flakonen?
černá káva jasně, píšu ![]()
prďola Prosím zapsat:
Bacque 20ml (flakon), Norne 20ml (flakon)
Jsem ochoten vzít i 25ml či jen 15 ml, podle zájmu ostatních.
Díky!
svěženkář upraveno - vše na 1. stránce tohoto vlákna v rozpisu pro příští nákup
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje