svěženkář já vás moc nestíhám tak jsem si říkala, že už jsem to prošvihla, pokud by byla ještě šance tak 10 nebo 20 ml Blackmail bych ráda
Kerosene - porcování
viktorka_od splavu Stihas uplne v pohode, zapsano.
Poprosila bych o 20 ml Blackmail, dekuju.
Friga Pripsano.
prďola počúvaj, najprv južné Francúzsko, potom južná Morava, ja tým balíčkom normálne začínam závidieť !!!
slniecko Že?
Asi před deseti lety měl u nás jeden současný politický kašpar cestovní kancelář pro plyšáky - a jak jsem sledovala kudy se ty moje vůně toulají, tak jsem si na něj vzpomněla. Prostě ty vůně cestují místo nás ![]()
slniecko Že?
Asi před deseti lety měl u nás jeden současný politický kašpar cestovní kancelář pro plyšáky - a jak jsem sledovala kudy se ty moje vůně toulají, tak jsem si na něj vzpomněla. Prostě ty vůně cestují místo nás
![]()
prďola
Snad nepoleti misto me na Island...zavidela bych.
mirajo To mi nemusíš povídat! Já už to zmiňovala v nějakém jiném vlákně, ale jedna z mých vůní skončila v Kuala Lumpur a to bych taky brala!
Ale ta se teda z toho tripu ještě nevrátila domů ![]()
prďola Vune na tripu![]()
mirajo Prosím o 10 ml Copper skies, děkuji.
ISON Ozvu se pres SZ a poslu v pristim tydnu, at necekas, az Blackmail obehne planetu.
mirajo Děkuji ![]()
mirajo moora Sweet Potato černá káva Petya Charmite
Potvrzuji tuto sobotu dopoledne, vezmu:
4x10 ml Santalum Slivers
3x10 ml R'oud Elements
10 ml Follow (1x odstříknuto)
10 ml Black Vines (1x odstříknuto)
10 ml Fields of Rubus (1x odstříknuto)
Dále s sebou beru vůně Timothy Han, pokud budete chtít vzoreček.
Případně koukněte na mou poličku a pište do SZ, co chcete.
Pripominam, ze nabidka Blackmail je jeste do zitrejsiho vecera otevrena.
Prosim jeste slniecko a viktorka_od splavu, napiste, o kolik ml nakonec mate zajem, u ostatnich, kdyby se neco menilo, dejte vedet.
mirajo ja buď nič, ak má kto prebrať môj podiel, alebo ak nemá, tak tých 10ml, aby sa naplnil flakón.
viktorka_od splavu Nakonec 10 nebo 20?
Jinak hlásím, že uzavírám. Objednám zítra a všem pošlu SZ.
slniecko Máš tam 10ml.
mirajo prosím 10, díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje