prďola a nebo kdybys chtela plnit druhy flakon...;-) sla bych do dvacitky
Volné odstřiky z plánovaných nákupů (Moss Cologne, Spell 125, Tabac Exquis)
viktorka_od splavu No, já už ten první hned dopoledne koupila, můžu založit k nákupu i dělení druhého, ale u toho by nebyla ta sleva 25 EUR, tzn. stál by 160 EUR, poštovné je zadarmo ![]()
prďola tak mi tech 10 ml Spell 125 napis prosim ![]()
blackviolet mas me na svedomi ![]()
andry zapsáno ![]()
andry K tobě se hodí, trochu lesa z Dryad, méně kůže než Anubis a méně živočišná než Salome. A k tomu ten santal
.
prďola dekuju!
blackviolet tak to me tesi a jsem zvedava ![]()
prďola tak to uz na slepaka nedam, mela jsem se probrat driv![]()
prďola já mám slevový kupón do caronu, tak kdyby se vám hodil, pošlu ti ho
alibi Jejda, to jsi moc hodná! ![]()
Že bych tedy vzala dalších 100ml? To by se ale musel rozebrat celý flakon ![]()
Dejte vědět, pokud má mimo Sweet Potato a viktorka_od splavu ještě někdo další zájem o odstřik Tabac Exquis.
prďola alibi , viktorka_od splavu I OSTATNÍ : nebo co vzít něco jiného? Mrkněte sem:
https://www.parfumscaron.com/collections/la-collection-merveilleusee
Krásně fialková je nová Aimez-Moi a moc pěkně oříškově vetiverová je i Aimez-Moi Comme Je Suis (kterou jsem taky zkoušela od prďola, ale je pod pánskými vůněmi![]()
Ivet, vyzkoušej je prosím a napiš sem svůj postřeh, ju?
Tabac Noir mě taky zaujal - ale asi jen mě:)))
prďola Korsičanka až se domluvíte, tak mi pošlete e-mail. adresu, já kupón na 25E přepošlu.
Určitě stojí kromě tabac ex. za pozornost Accord 119 - paculi a červené lesní ovoce, a starosvětská krémová bilokvetinova Pois de Senteur. Vetver Infini je zas ženský odlehčený vetiver
alibi Accord 119 mám odstřik v parfému a není pro každého
Ale Pois de Senteur je opravdu žensky květinově krásný. VI neznám.
Korsičanka to uznávám, ale za pozornost stojí :)
Protoze mi po posledni prehance nefunguje internet, tak prepocet cen odstriku doplnim zitra. Stejne i prip. poznamky k dalsim Caron vunim.
andry A zaujala jen podle slozek nebo po realnem zkouseni vune? Ja se na ni tesila z objednanych vzorku asi nejvic a hodne me zklamala.
prďola jen slozky, ve srovnani s jinymi vunemi v nabidce. Pokud rikas, ze nic moc, pak neni co resit asi.
Korsičanka Aimez moi milujem. Tato nova je ina proti predoslym verziam? ![]()
Btw. Flakoniky su nadherne ![]()
andry Nechci tě odrazovat, ale Korsičanka to zmínila se smajlíky asi i proto, že z pěti lidí, kteří vzorek zkoušeli, byla jediná, které se vůně líbila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my