Kočka_toulavá Já tu původní právě prodala, neb jsem v ní cítila moc různých složek, což obvykle nemívám
Nová mi přišla jednodušší a fialkovější = ženštější. Ale jednalo se o 1 střik a chvilkové zkoušení na papírku. Taky smršť jiných vůní. Ale zaujala.
Volné odstřiky z plánovaných nákupů (Moss Cologne, Spell 125, Tabac Exquis)
andry Zkoušely jsme toho dost a jen na papírcích, takže ostatním se zdálo, že není snesitelná:) Tabac Exquis je proti Noir hladká, vyvážená, elegantní vůně. Noir mi přišla dryákovitější, což já ráda...a ty možná taky
prďola Měla jsem Tabac Noir jen na papírku a na kůži bohužel ne, to je škoda, ale líbila se mi také, více dřeva než tabáku a rozhodně větší grády než Tabac Exquis
Já si Tabac Noir asi vůbec nevybavuju.![]()
Moje dojmy z Tabac Noir byly možná dost ovlivněné tím, že jsem očekávala slibovanou návaznost na Tabac Blonde a nic takového tam nemám. Na mě je Tabac Noir nesourodý, nepříjemně zdrsnělý a otravný - při zkoušení doma jsem ho musela umývat, což se mi až tak moc často neděje. Ale to rozhodně neznamená, že by na jiné kůži nevyzněl krásně. To jen že za mě ![]()
![]()
Daleko víc mě zaujal vzorek Tabaceau (Mona do Orio) - vůně je hodně tabáková, ale propracovanější, i když možná víc pánská, ale to mi nijak nevadí ![]()
Jednotlivé odstřiky bez poštovného k vám vychází takto:
Moss Cologne - 50ml / 230 EUR (10ml v Juli: 1.234 Kč; 20ml v Simple: 2.449 Kč)
Tabac Exquis - 100ml / 135 EUR (10ml v Juli: 394 Kč; 20ml v Simple: 769 Kč)
Spell 125 - 50ml / 175 EUR (10ml v Juli: 948 Kč; 20ml v Simple: 1.876 Kč)
Hlásím, že Tabac Exquis dnes dorazil ![]()
A na zítřek nahlášené doručení Moss Cologne, takže to vypadá, že bych v pondělí mohla rozesílat všechny odstřiky ![]()
Miru JJ, přesně tak ![]()
...kujůů!.
prďola Jůůů, díky, těším se![]()
prďola takze Spell uz je u tebe? Jake mas dojmy?
andry Spell mám "doma", ale balíček je zatím u přítele (který ho převzal od kurýra) a uvidím se s ním až večer. Ale hned po vyzkoušení dojmy napíšu ![]()
andry Tak hned z kraje musím konstatovat, že jsem ráda, že jsem nešlápla vedle... Spell je opravdu moc povedená - přesně v tom duchu, jak tyto jehličnaté vůně miluju! ![]()
![]()
Pokud ses ptala na dojem teplá - studená, tak za mě rozhodně teplá. Působí na mě svěžím, éterickým dojmem, zřejmě hlavně díky zelenému kadidlu, které vůni krásně odlehčí. Měkké jehličí z mladých výhonků borovic, trocha semišové živočišnosti, žádný nenositelný dryák ![]()
Pro mě je ta vůně skvělá a kdybys náááhodou měla pocit, že s tebou není úplně kompatibilní, tak tvůj odstřik zase ráda odkoupím ![]()
Právě dorazil kurýr... ![]()

prďola zni to dobre, diky. Dam vedet :)
Ja sa tentoraz nezúčastním (ešte len vybaľujem AN
)....ale som strašne zvedavá, čo poviete na ten Caron....je to môj obľúbený dom a som zvedavá, či mu celá táto modernizácia skôr prospeje, alebo ublíži...ako už dávno potrebovali niečo spraviť, tie pokusy doteraz boli také ... no neviem, tak fakt chcem vedieť, toto vyzerá tentokrát na rázny rez.
Moc se omlouvám,
ale kdyby někdo chtěl můj podíl z vůně Tabac Exquis Caron, ráda přenechám...
(nebo jestli to, prosím, jde, tak zrušit)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my