Korsičanka Tak uvidím, když se nikdo nepřidá k té padesátce, tak si sama vezmu 16. Díky
Volné odstřiky z plánovaných nákupů (Amora, Smolderose, Burvuvu, Havana Plum, Vermilion Orange + Ambar)
prďola Podobá sa Havana Plum aspoň trochu Frapinu 1270? Alebo Plum Japonais? ![]()
Biely kvet Řekla bych, že k oběma má typově blízko, jen je míň sladká a víc "zakouřená" než 1270.
Ve srovnání s Plum Japonais v Havana Plum chybí výraznější květinová nota, což mi víc vyhovuje.
Ale abych se k vůni nevyjadřovala jen já, tak ji měla ve vzorku i andry a slniecko dokonce malý odstřik ![]()
prďola Ďakujem. ![]()
prďola urcite je min sladka nez 1270, tam bych ani neprirovnavala. Od Plum Japonais ji lisi absence kyselosti (ume) a dost tabaku.
Přidán flakon Vermilion Orange AN
prďola Já prosím těch 10 ml:)
Korsičanka zapsáno ![]()
Ignis Zapsáno ![]()
VO je jednou z těch opravdu velmi povedených a přibrala jsem ji ještě než ji AN zdraží, tak jak některé vůně už zdražila. Věřím, že se bude líbit ![]()
prďola Ještě by něco zbylo?
černá káva klidně založím druhý flakon
Obávám se, že další várku bude nabízet za vyšší cenu.
Mmch: zásilka s poslední objednávkou u AN dorazila k MiJe až dnes. Počítám, že ti k tvojí vůni přidám pár slibovaných vzorku a pošlu co nejdřív to bude možné.
prďola Poprosil bych o 10 mL Havana Plum.
ModestMourek zapsáno ![]()
černá káva oki ![]()
Biely kvet V podstatě větší podíl, tj. 30ml je jistota, 20ml pokud někdo jiný nebude brát těch zbývajících 30ml, ale bude víc menších odstřiků. Ale samozřejmě vždycky záleží na domluvě ![]()
prďola Tak by som tých 20 vzala.
Biely kvet Ok, založím podíly na 2. flakon VO
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025