Rádo se stalo.
Plánuješ koupi?
Je nějaká starší vůně, kterou považujete za nepozměněnou?
Vidis - me tam ta cibetka prisla docela v klidu....ale co chces od cloveka, ktery sem tam nosi i hnojovy oud :) /na doma teda, na doma:))!!!/.
Ano, a teď už se asi fakt rozhoupu. ![]()
Myslím, že ještě někdo mi tu psal, že Casmir by měl být OK, ale zaboha už si nevzpomenu, kdo to byl...
Mne sa zdá, že v Poeme necítim nejaký výrazný rozdiel - resp. tak výrazný, ktorý by sa nedal pripísať zreniu toho staršieho...
.
Co je to hnojový oud? Buď konkrétní ![]()
Já teda mam super oudovku taky jen na doma, ale aktuálně uvažuju vytáhnout ji mezi lidi. V tomhle vedru je bezvadná... ve složení se oud neuvádí, ale jak již sám název napovídá... ![]()
Jo a jak jsem vzpomněla na tu 24F, tak ani Caleche není špatná. Neznám teda tu prapůvodní verzi z šedesátejch let a k nějaký reformulaci určitě časem došlo, ale pořád má úroveň a jiskru.
Někdo ji srovnával s tou starou myslím na Fragrantice, a vyšla z toho velmi dobře.
Vytáhni ji! A pak poreferuj... ![]()
Vytáhnu, si piš. Horší reakci, než mladýho pána na Shalimar, stejně už nezažiju. A jestli bude furt takovej hic, možná bych ji mohla vzít na sraz. Akorát ten flakon váží asi pět kilo...
Prosím, obětuj se. ![]()
Přemýšlím, jakou pecku bych mohla vytáhnout já... nic tak vražedného nemám... ![]()
Já za vražedný považuji Superstitious....nějak ho stále nemohu zkousnout![]()
Dosud neznám, neposoudím. :)
No, v tomhle vedru by Superstitious vražedná bejt mohla. Pokud se na někom rozvíjí tak pomalu, jako na mně... samý indoly/bílý květy několik hodin, ve třiceti stupních... no potěš pámbu.
Na druhou stranu po těch pár hodinách by byla fajn, pěkná chyprovka - do vedra jak dělaná... ale to už by byl dotyčnej mrtvej ![]()
No jooo, ja ji tehdy posilala zbytek jakoze se bez ni obejdu, ale houby:)! Nakonec jsem znovu mazala pro cely flakon
.
ano, ano, ještě jednou díky za tu Animale! jo a teď mám na cestě Caleche EdT ![]()
Ozaj...neviete niekto, ako je na tom súčasná Fath de Fath ?
Hnoják je pro mě ten, co páchne jak jímka krátcepřed vyvezením, akorát méně intenzivně
. Je to typ vůně, po jejíž aplikaci mi začne můj syn vyhrožovat a zavírat za mnou všechny dveře. Prostě na naše poměry taková "neobvyklá" vůňka no
. Stále sbírám odvahu ji vzít ven, ale vždycky mě po domácí zkoušce spadne hřebínek
...
Caleche je fajn, zatím nemám, ale už pár let o ní uvažuji. Nakonec ale vždycky dostane přednost něco, co neznám
.
No to vážně nemáš za co
, bylo jí tam fakt po dně
.
Nedočítala jsem celé vlákno, ale dost dobrá mi pořád přijde Sander No. 4. Dcera ji nocí už roky, začínala s mými původními zásobami, které byly min. 15 let staré a zdá se mi pořád pěkná (vůně i dcera
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my