tak ten Kilian vypadá dost dobře!!
Nové vůně - první zmínky

Vůně této značky mě míjí ale kvůli té fotce...
zdroj: https://www.fragrantica.com/news/Narciso-Rodriguez-For-Her-Pure-Musc-Absolu-Eau-de-Parfum-14073.html
...tak to by mohlo být moooc pěkné
@Miru jj úplně přesně to vidím k Tebou oblíbeným fotkám dam v bílých košilích v úzkých kalhotách a špičkou v pěstěných rukou,nebo?...
...no, musím napřed čichnout![]()
Ono, někdy je flakon s obsahem v kontrastu...
...i když bílá barva, a "absolu" - tak se nabízí velmi jednoduhé stylizování čehokoliv, ale fakt záleží na vůni a dost často je dobré, výstižné dávat ji, resp. obrázek k ní, do kontrastu...(styl, nálada, barvy...)![]()
...tak uvidíme...

Tohle vypadá tak strašně, že jsem na to i zvědavá ![]()
daniela Brrrr
A dodatečně vše NEJ k včerejšímu svátku, Dani!![]()
Korsičanka Jééé, děkuju
![]()
daniela hehe, tak to je děs :D já se divila ve fannu u nejaké vůně v rozloupnutém srdci, ani vlastně nevím, co to bylo :/
alibi Tak to bylo třeba ono (snad to nebude teď móda a nebude jich víc:)
daniela našla jsem to, a flakon se z toho srdce vybrat nedá, je to v kuse
https://www.parfumanie.cz/database/detail/thank-u-next-ariana-grande
alibi Zajímavé (hlavně název
)
daniela :D
...kde to mají?!
![]()
(leda by to byla klasická/původní EdP, event. EdT pro jiný trh s jinou barvou flakonu.?)

Miru Já už jsem o tom taky přemýšlela, protože někde jsem četla, že je to původní EdP z roku 2016 ve verzi collector edition, ale když jsem ji pak viděla někde na e-shopu, tak složení bylo jiné, jsem si to i poznamenala - mandle, káva, jasmín, tuberóza, kakao, tonka - tak nevím.... //I když teda ten flakon + krabička na Tvém druhém obrázku mi připadá tak nějak jako fake spíš, ten podpatek + tisk na krabičce...//
...druhý obrázek je edt...
"Tvoje" složení je dost osekané oproti originálu, akorát je tam navíc mandle zase
Miru No na oficiálním webu značky není, na Fragrantice taky ne, tak těžko říct...
teena-s Týnko, prosím tě, dávej recenze i do vlákna "co jste dnes zkoušeli za niche/mainstream vůně", ať na tvé recenze lze reagovat!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje