To mas urcite pravdu, potrebujou zasahnout i mladsi generaci, jestli na to mlade Americanky uslysi tot otazka.![]()
Nejlepší a nejotřesnější parfémové reklamy a kampaně
Musíme doufat, No.5 je krásná vůně, doba ovšem nahrává spíš slaďárnám na jedno brdo.
Měla jsi dobrý odhad, kam by se nová reklama na pětku mohla posunout
.
Je to tedy něco jiného, než na co jsme dosud všichni byli ve spojení se No. 5 zvyklí, ale řekla bych, že tohle moderní pojetí pracující matky by mohlo mít dlouhodobější úspěch.

Oliver Martinez pro YSL.
Dá se to, nevadil by mi. ![]()

James Franco pro Gucci.
Tak toho můžu hodně. ![]()

Páči sa mi Laura Biagiotti Venezia
A Cacharel - Eden
Mocse mi líbí reklama na vůni SI...
Jo, fotky ke kampani YSL se povedly víc jak samotné točené reklamy
a to mě Olivier normálně zase tolik nebere.
Z těch točených se mi líbí ta s Vincentem Casselem na La Nuit de l´Homme https://www.youtube.com/watch?v=AXtgIEl-5HU .
Mně také, Cate zbožňuji, lahvička je krásná, ale ještě jsem ji nezkoušela. Vůbec se mi do toho nechce, protože podle popisů je mi jasné, že tohle není pro mne. Ale uvidíme, třeba překvapí.
Na Si je reklama hezká, akorát ta Cate mi do ní nějak nejde.
Reklamy na parfémy mám hrozně ráda.
Jo, fotky ke kampani YSL se povedly víc jak samotné točené reklamy
a to mě Olivier normálně zase tolik nebere.
Z těch točených se mi líbí ta s Vincentem Casselem na La Nuit de l´Homme https://www.youtube.com/watch?v=AXtgIEl-5HU .
Mě taky ne, vím akorát, že to je chlap od Halle Berry a že nevypadá zle, ale jinak více nezaujal.
S Francem to mám zase naopak, líbí se mi docela z filmů, ale reklama taky dobrý. ![]()
Mně také, Cate zbožňuji, lahvička je krásná, ale ještě jsem ji nezkoušela. Vůbec se mi do toho nechce, protože podle popisů je mi jasné, že tohle není pro mne. Ale uvidíme, třeba překvapí.
Ten flakon je v reálu škaredější, ten černý plastový vršek nic moc, prostě takový kus skla nikterak zázračně zpracovaného.

Komu patří ten zadek,netuším! ![]()
Aha, tak to je škoda, za ty prachy si mohli dát víc práce.
Gerald Butler - Hugo Boss Man 
Bridget Hall

Ehmm???

Linda Evangelista & Rupert Everett

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my