Nejlepší a nejotřesnější parfémové reklamy a kampaně

26. srpna 2014 15:11
Offline naja
1103 příspěvků moje polička 08. října 2014 08:01
Reakce na wendulka:

Sjetý, bez vkusu a ještě padlí na hlavu. A to ani nechci vědet, jak to voní.

Offline Afrika
123 příspěvků moje polička 08. října 2014 10:23

ani poriadne neviem kto je tá Niki a čím sa živí, majestátnu má akurát tak riť, väčšiu karikatúru princeznej si neviem ani predstaviť

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 08. října 2014 12:29

Já si tu mináž taky musela vygooglit. No proboha!!

Nechutná ochechule, mizernej hlas a ještě mizernější klipy. Jediný, čím vyniká, je olbřímí zadnice. To ale dneska ke slávě naprosto stačí.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 08. října 2014 13:36
Reakce na barbucha:

Ta ale není její, tu má uměle vycpanou...

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 08. října 2014 15:27
Reakce na barbucha:

Na první zběžný pohled jsem si řekla, že je to určitě paruka.... 

Ale z trochu jiného soudku, našla jsem video o vytváření reklamy na fialové jablko od Lolity a dost se mi líbí, jak udělali ten les. :) 

https://www.youtube.com/watch?v=d01JOQ1bZcs

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:18
Reakce na Lalaith:

Les je fajn, ale ta "víla" je teda otřesně sexííí. Včetně těch hadrů... to mohli zvládnout líp, ne tak blbě prvoplánově.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:46
Reakce na barbucha:

Pche, buď ráda za sexíí vílu, jsi ještě neviděla tu novou reklamu na Lolitu. Lolitka to teda sice je, ale ten tanec s parohama na hlavě. A ve vobyčejných hadrech naše křehký stvořeníčko svým rozkošným tanečkem nakonec příláká jelena. No to mi hlava nebere https://www.youtube.com/watch?v=6CAHcb0wyRA

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:56
Reakce na wendulka:

Čoveče mně by se to docela líbilo, nebejt toho křepčení s klackem  To je dost trapný... Ale líbí se mi kamera, líbí se mi muzika... i ta Elle.

Akorát jsem z toho - jako nezasvěcený divák -  získala dojem, že je to nějaká mechová, zelená, skoro chyprovka?! To dost pochybuju, že by zrovna Lolita... a že by jelen=pižmo? 

Offline andry spravce
2956 příspěvků moje polička 08. října 2014 18:00
Reakce na wendulka:

hm, tak to má u mě hned tři první ceny: nesmyslná reklama, nesympatická aktérka, příšerně odbarvený vlasy 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 08. října 2014 22:01
Reakce na wendulka:

Je to tak strašně zdlouhavé, že jsem úplně zapomněla, že to má být reklama na Lempicku, vůbec jsem to nepochopila a ty rádoby sexy pohledy, jelen...tohle teda nee.

Offline ntiti
364 příspěvků moje polička 09. října 2014 00:32
Reakce na wendulka:

Pche, buď ráda za sexíí vílu, jsi ještě neviděla tu novou reklamu na Lolitu. Lolitka to teda sice je, ale ten tanec s parohama na hlavě. A ve vobyčejných hadrech naše křehký stvořeníčko svým rozkošným tanečkem nakonec příláká jelena. No to mi hlava nebere https://www.youtube.com/watch?v=6CAHcb0wyRA

možná je to Lolita, možná je to Andrej Pejic, a možná je to Smolíček Pacholíček

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 09. října 2014 07:42
Reakce na wendulka:

Mne by se to docela libilo nebyt ty holky, prijde mi takova skoro strasidelna (divny ruce a prsty) a ona + jelen, pusobi to na me nejak perverzne.

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 09. října 2014 10:41
Reakce na barbucha:

Les je fajn, ale ta "víla" je teda otřesně sexííí. Včetně těch hadrů... to mohli zvládnout líp, ne tak blbě prvoplánově.

Jo, tak víla je sice sexííí a tak vůbec, mně se nejvíc líbí právě proces tvorby toho lesa a vůbec jak to tam mají všechno ukázané. :) A i ta víla mi pořád ještě nepřijde tak strašná jako jiné. 

K té druhé reklamě - je tam spousta pěkných záběrů, líbí se mi i hudba. Slečna je svým způsobem fascinující, na jednu stranu se mi líbí, na druhou stranu se mi nelíbí vůbec... Působí na mě jako ten typ lehce vyšinutého dítěte, co uteklo z psychiatrické léčebny do lesa. Tanec s klacky se mi taky nelíbí, jelen je trochu divný. V reklamách na parfémy mi to přijde jako zajímavý počin... 

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 09. října 2014 21:11

Nebola som schopná to dopozerať, tak to bolo nudné, skončila som asi po pol minúte.

Offline Myskamauska
58 příspěvků moje polička 11. října 2014 16:59
Reakce na barbucha:

Čoveče mně by se to docela líbilo, nebejt toho křepčení s klackem  To je dost trapný... Ale líbí se mi kamera, líbí se mi muzika... i ta Elle.

Akorát jsem z toho - jako nezasvěcený divák -  získala dojem, že je to nějaká mechová, zelená, skoro chyprovka?! To dost pochybuju, že by zrovna Lolita... a že by jelen=pižmo? 

Mně se to taky líbí a to fakt hodně. Muzika i vizuálně podle mě super.

Akorát k Lolitě mi to taky nepasuje, viděla bych to na Vent Vert nebo třeba Bamboo.

Ta víla, to bude určitě ségra tý mladý hérečky Dakoty Fanning, vypadá, jako by jí z řitě vypadla.

Offline foxy
88 příspěvků moje polička 12. října 2014 07:29

Tohle je pekne, jen bych mozna zvolila exotictejsi modelku...? Ikdyz natalia je krasna, to jako jo! 

http://youtu.be/vL6XJw8Oe5M

Offline Myskamauska
58 příspěvků moje polička 12. října 2014 09:34
Reakce na foxy:

Tohle je pekne, jen bych mozna zvolila exotictejsi modelku...? Ikdyz natalia je krasna, to jako jo! 

http://youtu.be/vL6XJw8Oe5M

Mně se moc nelíbí, zdá se mi strašně obyčejná. Já bych vybrala určitě někoho daleko víc exotickýho, když jde o Shalimar.

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 12. října 2014 15:08

Ta reklama na Lolitu je fakt úsměvná. Nejhlasitěji jsem zachrochtala, když si slečna dávala na hlavu ty klacky a předstírala, že je jelen. Jinak mi to přijde jako taková neškodná instagramová blbina. Pořád lepší než supermegahypersexy slečna z Acqua di Gioa, tý bych nejradši jednu vrazila, jak mě irituje. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. října 2014 22:11
Reakce na moudjahidine:

Reklama na Acqua di Gioia mi přijde celkem neškodná, aspoň tam mají tématicky zapracovanou tu vodu. Daleko otřesnější mi přijde reklama na novou Eau de Gaga (Lady Gaga), kde se zmíněná madam jen tak rozvaluje, osahává, tváří se přitom děsně sexya do toho prostřih boxerskýho zápasu, jakože se ti chlapi kvůli ní snad perou nebo co, že se válí po dalších chlapech https://www.youtube.com/watch?v=9dnbJaxJQgk .