Srazy bývaly ještě z Arome. Dost holek je teď tady...ty co na srazy chodily. Bylo to tak jednou nebo 2x za rok.
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
Tak až přijedeš a nebudeš muset jezdit šalinou, tak bych hned šla prolézt obchody s tebou
.
Beru tě za slovo, Reni![]()
Tak pro všechny, kdo touží po Slonovi, ale zároveň se ho bojí
: Neprodleně vyzkoušejte Etro - Magot.
Na začátku zavane levandule s pačulí, ale po pěti minutách je to jen hřebíček, hřebíček... hřebíček... přislazenej vanilkou a cedrem - a pozor! naprosto věrnej, ale nadlehčenej, krotkej a neškodnej Slon. Ačkoliv výdrž má velmi dobrou a rovněž se nedá zařadit mezi slabé vodičky, neohrožuje ani majitelku, ani její okolí.
Na sraz můžu přinést vzorek. Nebo přeposlat případné zájemkyni - jedna zkouška mi stačila
Jinak za pěknou cenu ho mají na notinu.
Popoháněna zvědavostí a chtivostí, že by konečně Slon, který bude pro mě, jsem vyzkoušela - na začátku to sice vonělo jako klasická kolínská, pak se opravdu objevil zmińovaný hřebíček, ale zbytek na mě skončil jak laciná pánská cedrovka s divnou umělohmotnou vanilkou. Sice ušetřím, ale radost z toho nemám![]()
Baiser Fou (Cartier) - laciná ovocná žvýkačka - zpočátku plná syntetické ovocné příchutě, později vyžvýkaná a následně odhozená do krabice od laciných kakaových oplatků. Naprosto zbytečná a navrch značně nepovedená odnož.
McQueen Eau Blanche (Alexander McQueen) - jemná, smetanově nasládlá, uhlazená zelená gardénie (a přitom ve složení jsou všechny možné bílé květiny, jen ta gardénie nikoliv), takřka soliflor. Vůně hladká jako hedvábí...![]()
Miru, myslím, že to nebude nic pro tebe
- výdrž by sice šla, ale vůně sama o sobě se dost drží u těla (je to spíš takový závoj).
No vidíš, a já tam měla toho Slona až do konce. Vzorek jsem na sraz zapomněla vzít (samozřejmě), ale kdyby někdo chtěl, můžu ho přenechat... to vyznění bude individuální - jako vždy.
Softly (Jil Sander) - krémovo pudrová kosatcová pižmovka , velmi blízká Infusion d´Iris. Softly má ovšem výraznou "přidanou hodnotu" v podobě na prach rozemletého bělostného luxusního kosatcového mýdélka. Hodně povedená vůně...![]()
Splendida Rose Rose (Bvlgari) - růže - zpočátku sladkokyselá, rozvoněla se do podoby syté (ale ne nijak třeskutě silné či dokonce omamné) růže s dřevitým stonkem a zelenými pačuliovými lístky.
Na mně ta Splendida Rose Rose naopak voní lehce třeskutě. Nejvíc se mi líbí ta kosatcovka.
Mě taky kosatcová![]()
Já to tušila![]()
.
Ta Softly už se dá sehnat v některé z běžných parfumerek, prosímpěkně? Protože na českých eshopech ještě pořád pusto a prázdno. :/ Dost mě zajímá!
V ČR jsem ji zatím neviděla.
Alespoň vím po čem se kouknout synovi
.
On nechce parfémy
. Je mu 15 a kdyby se voněl, bylo by to momentálně něco potupného, ale právě různé hrůzy typu Old Spice si občas přinese (asi dárek od holky) a z toho já rostu.
Naprosto souhlasim.!
Obě vůně od AXE jsou opravdu výborné.!
Ta Ginger už mě tak nezaujala...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje