Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 06. července 2018 15:52

Korsičanka alebo moj yariska, to je v poho, len či sa vám chce trepať sa z centra do nákupáku pri letisku a potom nazad:)

Offline Korsičanka blogger
13447 příspěvků moje polička 06. července 2018 16:02

Fleur Člověk nesmí být tak náročný Když 1) značku neznám a 2) vím, jak to při návštěvě 1907 chodí, myslím, že by to nebyl až taková "schíza":) Jen neodhadnu vzdálenost - s Vierkou jsme se loni vezly autem okolo Avionu. Např. z nádraží jsem posledně jela do centra tramvají a žádný problém to nebyl.

13447 příspěvků moje polička 06. července 2018 16:03

slniecko Jsi zlatá, to víme

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. července 2018 16:03

slniecko No pokud je to minimálně půlhodinu autem tam a další zase zpátky,  tak mně určitě ne. To by tam museli mít alespoň ještě ten Caron.

Jsem myslela, kdyby to bylo při cestě jako ta Eurovea, ale když je to ještě dál, tak to nic. To radši s vámi někde posedim

13447 příspěvků moje polička 06. července 2018 16:06

wendulka Jak říkám, značku neznám, tudíž jsem v klidu

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. července 2018 16:09

Korsičanka Však já se zeptala jen ze zvědavosti . Taky od nich nic pořádně neznám, tak mě to až tak netrápí, že je to z ruky. 

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 07. července 2018 08:55

Bella (Nina Ricci) - nasládlá pižmová, jemně kyselkavá rebarbora, která se rozvoněla do sladkého rebarborového sirupu (leč beze stopy ulepenosti).  Naštěstí se ve finále sladkost trochu utlumila a vrátila se do podoby skadkokyselé. Zejména zpočátku a na konci je dost výrazná podoba s Eau de Rhubarbe Écarlate a byť je sladká, je stejně osvěžující. A flakónek vypadá jak malý klenot. Tohle se povedlo po všech stránkách!!!

Jazzy Dream (Douglas/Nocibé) - drogerková směs bílých květin s nakyslým jakožedřevem.

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 07. července 2018 09:09

jerry Mně ta Bella připadala dost zaměnitelná a vlastně jsem ji proto ani moc nezkoumala - přivoněla jsem k papírku, ničím mě nezaujala, tak jsem šla dál. Budu se tedy muset ke zkoušení vrátit, když i zdensy se líbila.

Pokud jde o flakónek - to na ozdobě okolo hrdla je - nechce se mi tomu věřit - opravdu taková ta lesklá moucha?

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 07. července 2018 09:16

Fleur Já jsem si ten flakonek musela najít a zvětšit a fakt je tam mucha!  Tak to dceři nemůžu koupit, ona mouchy mlátí časpoisama, to by dopadlo...

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 07. července 2018 09:37

Luna U třicítkového flakónu by mohla mít akceptovatelné rozměry octomilky, ale u těch větších ...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 07. července 2018 09:39

Fleur Také se neřadím k milovníkům hmyzu, guerlanovská včelka je maximum, co doma snesu.

Offline alibi blogger
4208 příspěvků moje polička 07. července 2018 09:55

Fleur třicítka ten hmyz nemá :)

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 07. července 2018 15:12

Fleur 

Já zkoušela že vzorku, takže ohledně masařky jsem plácačkou naštěstí nepotřebovala.

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 07. července 2018 18:41

To bude spíš beruška, má tečky, když zvětším obrázek

Offline Miru
16615 příspěvků moje polička 07. července 2018 19:19

Zkoušel, prosím, už někdo novou

WOW Joop for Woman.?

Offline Miru
16615 příspěvků moje polička 09. července 2018 11:03

Bloom Acqua di Fiori Gucci

Svěží

Čerstvé

Jasné

Živě zelené a tlumeně žluté.

...zavřené oči, v ranním letním povětří pod právě kvetoucími jasmíny popíjet chlazenou citronádu...

Vzduch, voda, osvěžující nápoj a vanilkově nasládlé jasmínové kvítky objímané, díky zimolezu, hebkou a velmi krotkou tuberozou.

Tahle voda je měkká, hladí,

ale současně i osvěžuje,

kulatá a plná chutí/vůní zimolezu,

křehká jasmínem,

lehká ranní rosou a taková nacucaná vodou z rostoucí vegetace...

(zkoušeno pouze z ovoněné karty. Možná že z rozprašovače by mě rybíz a zlámané čerstvé zelené stonky pěkně drhnuly na kůži i v nose a galbanum by lehce zhouplo žaludkem. Ale takto - moooc příjemné)

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 09. července 2018 22:18

Les Parfums Mythiques: Organza Indécence (Givenchy) - suchá dřevitá skořice s jemným sladce ovocným nádechem a lehkým vanilkovým pudrem. Na rozdíl od původní čistokrevně suše skořicové Organzy Indecence je skořice méně ostřejší a navrch nepatrné více vanilková. Rozdíly lze ale detekovat pouze při přímém srovnání obou vůní. Kéž by všechny reformulace dopadly takto...

Eternity Air (Calvin Klein) - čerstvě rozkrojený grep, šťavnatý, jemně nahořklý a hodně svěží. Ovšem milému grepu velmi rychle došla šťáva a vše se rozplizlo do laciné syntetické sladce ledové pižmocedrovky.

Offline Miru
16615 příspěvků moje polička 10. července 2018 10:48

...tu vůni znám.! Po pár vteřinách na kůži mi okamžitě naskočila vůně Eve Jil Sander říznutá Hot Couture bez kouře, ano, jsou si typově ne málo podobné..., aneb - 

Mon Paris  Yves Saint Laurent

EdT

Zpočátku díky bergamotu delikátně drhnoucí právě utržená malina, údajnou ostružinou ve složení snad jen podmalována do tmavých tónů.

Ale po chvíli vám nos vyplní opojná, lahodná šťavnatost...

...šťavnatost plně hladká a hebká, kulatá, pružně měkkoučká, květinovoovocně nasládlá(pivoňky, maliny), díky pomerančovému květu étericky pikantně prachová, a díky pačuli nikam nemizející...

Čisté, teple svěží sladko.

Romantická, nekomplikovaná radostná vůně.

...řekla bych, takové až naivistické štěstí v lahvi. Pardon - ve flakonu

(je možné, že oblečena do pastelových tónů bych i já chytla cukrovku. Ale s jednoduchým či šik outfitem - proč ne)

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:05

Sunny Fruit (Douglas/Nocibé) - vychlazený broskvový čaj s kousky ovoce a ozdobený průsvitnými okvětními plátky. Povedená lehká letní pižmovka.

Candy Sugar Pop (Prada) - svěží sametově kyselkavá s hebkým pižmem, postupně přecházející do jemného prachového citronového mýdélka. Po rozvonění navíc ledové bílé pižmo. S původní Candy nemá tato odnož pranic společného (stejně jako Candy Kiss) a zasloužila by si vlastní název.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 11. července 2018 17:27

Calligraphy Rose (Aramis)

Sametová …

Velmi příjemná sametově hebká sladce vonící růže, která je jen lehounce zabarvená šafránem a rozostřená jemnou pryskyřičně dýmovou clonou. Krásná a plnokrevná vůně orientálního ladění.