Pár jeho receptů jsem shlédla v tv,ale teď když to tady čtu pěkně pohromadě,tak mi není zrovna dobře od žaludku.
Ale jako dieta by to vážně mohlo fungovat.![]()
Láďa Hruška
Tak včera prý zase nějaký "převratný" recept, referovala mi mamka. Já už si taky nemůžu dát normální párek v rohlíku, musím si ho dát v kremroli a tím pádem ne vařit, ale péct? Pořád mi ten význam "rychle, levně a chutně" uniká
.
Párek v listovém těstě.
To dělala máma už když jsem byla malá. Měli by ho vyrazit, žádná originalita, recepty na kůžičky ala bažant asi došly.
Hruška je břídil... hele, jak umí Babica vyvařit prachy! ![]()
Mě by zajímalo, jaký složení má těch 18 párků za 50,- (byť malejch).
Mamka tohle peče taky, akorát do toho listovýho těsta zamotá sýr se slaninou. Tohle není "recept", ale výsledek běžný kuchyňský improvizace. Fakt za to bere peníze? Čekám, kdy namaže šumavu Nutellou a odprezentuje to jako "rychlý chlebový dortík".
Kdybyste nevěděli, co otravné kolegyni pod stromeček...![]()
http://www.mediar.cz/recepty-ladi-hrusky-vyjdou-na-dvd-a-v-knize/
Proč tam má před sebou tu hromadu zeleniny? Nic z toho přece nikdy nepoužil...
Asi aby nalákal nezasvěcené...
Buď se definitivně zbláznil, nebo si ze všech dělá srandu.
Ňák mi v tom recepte chýba vegeta alebo maggi.
A volčestr samozrejme.
Avšak vot zdes svíčková mi farbisto pripomenula pasáž z knihy Betty MacDonaldovej, ktorá bola o rozhlasovej kuchárke odporúčajúcej spôsob prípravy sviečkovej - ten Betty zhodnotila ako vývar z vojenských plachiet /prostěradel/.
Ale tak už babi Betty přece říkala "nevařte to tak moc dobrý, muský sou čuňata, sežerou všecko..."![]()
Tohle nemůže vymýšlet sám, jeden chorý mozek toto nezvládne.
Jasně že ne... ve videu říkal, že to šlohnul z jakéhosi blogu. To znamená, že je jich víc! Bojim, bojim... 
Proč tomu říká, probůh, sushi???? Pro děti jako občerstvení mi to přijde celkem vtipné, ale pojmenuji to jinak, ne? Toustové závitky a je to, ale to by nebylo správně in! To je jako sekaná svíčková s knedlíkem, stejná hovadina.
Podle té jeho... "logiky" jsou rolády - masové i sladké - taky sushi, akorát trochu větší. ![]()
Když Máňa bude ráno na zastávce autobusu Božence vyprávět, že včera měli hovězí sushi s knedlíkem a ke kafíčku šlehačkové...no to přece zní, ne?? Roláda, tsss, to má kde kdo![]()
![]()
Tak som kukla konečne Láďu a jeho sviečkovú, ani sa mi nechce veriť, že toto beží na nejakej TV stanici, asi by som radšej žrala granule pre psa ako jeho výtvory.
Alláh mě netrestej - svíčková z kuřete a kyselý zeleniny 
Tak teď mám jistotu, že se na Láďu nikdy nepodívám, nemuselo by to dobře dopadnout.
Láďa je gurmet a my obyčejní požírači mu nerozumíme. ![]()
A nebojí se nových postupů, vy konzervy !
Já bych mu ukázala novej postup! Vpravdě inovativní konzumaci - narvala bych mu ty jeho splašky do chřtánu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“