A viděla a slyšela někdy jeho recepty ? nebo jen podlehla davové psychoze ?
A vaří ? A jaká je kuchařka ?
Konečně nějaký vzorek k prozkoumání
( to je vtip samozřejmě)
A viděla a slyšela někdy jeho recepty ? nebo jen podlehla davové psychoze ?
A vaří ? A jaká je kuchařka ?
Konečně nějaký vzorek k prozkoumání
( to je vtip samozřejmě)
Mám stejné otázky jako naťa, to mě zajímá. A kolik je jí let?
Jj, recepty zná, jednou mi nabídla ty jeho úchylné koláčky z taveňáku a byl to hnus. Jak vaří, nevím, ale své ani ne tříleté dcerce kupuje na svačinu poměrně často chipsy a gumové madvídky. Její manžel tuhle, když se u nás zastavili, na moje špagety s česnekem a feferonkou prohlásil, že "to by nežral, pořádné žrádlo má být s masem".
@naja, je jí třicet
Jaký je váš závěr?![]()
Že ta věta o Bohu od náťi byla velice trefná.
Že ta věta o Bohu od náťi byla velice trefná.
Obě mé švagrové jsou ... nějak se mi příčí napsat knihou ... nadšené a každá má svůj osobní výtisk.
49 a 42 let ...
no ano... příbuzné si člověk nevybírá
Nad Marcellou Hazan kroutily nechápavě hlavou.
Přitom starší švagrová má plnou hu... ústa zdravé výživy, éček, a spol.
Nu což ... tož tak u nás na jihu.
Nedá mi to, síce vášho Hrušku nepoznám, ale podobní experti sa nájdu aj u nás, a tu si ich zobral na mušku jeden náš bloger, som sa schuti zasmiala: http://www.dailymale.sk/articles/howto-ako-sa-stat-expertom-na-jedlo_2856
Já také![]()
A já také...![]()
To sedlo! ![]()
Ten slovník na konci nemá chybu. ![]()
Hruškův bestseller trhá rekordy. Kůžičky už vydělaly 52 milionů korun
Nevím, jestli jsem to tady už zmiňovala, ale jednu věc prostě nechápu:
1. Hruškovy "recepty" jsou směskou lidový tvořivosti. Jsou jich (a jim podobných) plný nejen portály o vaření. Dneska prostě zadám do vyhledávače požadovanej výraz a Google mi vyhodí hromady domácích receptů na daný téma.
2. Hruškovy "recepty" visej na webu TV Nova. Kdyby mě nedejbože napadlo cokoliv z toho zkusit, bez problémů si to tam dohledám. Zase zadarmo.
Z toho důvodu je úplně mimo moje chápání, proč je za to proboha někdo ochotnej vyhazovat dvě stovky.
Ten její manžel je, zdá se, konkrétním příkladem toho, o čem tu psala barbucha.
To ty chlapy kujou surový železo, že potřebujou denně flákotu?
Lidová tvroba z internetů: Kuchařka Ládi Hrušky podle Ládi Hrušky. ![]()

To se nedivím, že jim bylo špatně.
Když jsem četla ten inkriminovaný recept, tak se na to chtěla jít podívat i moje (snědená) večeře
.
A Nova má nového Láďu Hrušku ![]()
![]()
Včera jsem měla tu čest ho zahlédnout!
I já... tentokrát teda vaří lid... ale opět to stálo za to. ![]()
To víš, to tam zase bude ten "správný" vzorek národa
. Včera na rozjezd to ještě docela šlo, ale nedělám si iluze.
V sobotu jsem vyslechla vtip: Jaký je rozdíl mezi MacGyverem a L. Hruškou? Zatímco MacGyver by z hovna a kusu provázku udělal bombu,L. Hruška výbornou pomazánku!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.