Kan No to sice jo, ale v textu je zmíněno, že ty výsledky potvrzuje i jiný nezávislý výzkum, který si nachala dělat ODS. Nechci se samozřejmě děsit předem ![]()
Aktuální česká politická situace
Jo, asi ví, proč to říka a asi ze deník n nečtou jeho voliči, tak proč to priklaslovat. Protože to popisování těch jeho vln, a vůbec to odpovídání na hlas lidu, dotazníky....Nydrle řekla pan generál je skvělej clovek, tahle chudák musí něco splacat:-D
Bureš hraje ublíženýho a hraje na city
![]()
Mě z toho rozhovoru s TB nejvíc pobavila ta část, kde říká, že ta tiskovka vypadala tak, jak vypadala, protože byl Babiš rozčilený, že se bude muset bránit lžím. Chudák malý, pravdomluvný...oh wait
Si predstavuju to hypoteticke doručení obálky jeho ochránce, a řezu se tu smíchy...
To si fakt v této republice někdo myslí, že prezidentem má být člověk, který není schopen říct pár vět, aniž by mu je někdo předtím napsal na papír?
Já si myslím, že si vyhodnotili, že tou tiskovkou u nerozhodnutých voličů přestřelili, tak si to teď u nich snaží trochu uhladit, a proto dávají rozhovory ve smyslu "on je hodný, jen byl rozčilený" do médií, které tito lidé čtou. Novináři to ale zvládli a zvlášt v Respektu ptali se výborně.
Reakce z Twitteru:

Tak za týden v tuhle dobu, už budeme opravdu dál. Kéž si český lid, zvolí dobro a klid. Děj se Vůle Boží.
Kan uz aby to bylo
Kan Prý to bude sečtené rychleji než minule, takže možná máš pravdu, že před 15.h. už budeme vědět...
Tisknout na krabice od mléka...

Krehutka dobre on..! ![]()
Monice přišel v obálce náboj, Babiš se bojí o bezpečnost rodiny a nahlásí to na policii. Akorát dopis přišel ve čtvrtek, Moniku, o kterou se bojí, vzal v pátek do Liberce a na policii to oznámí v sobotu. Někde je chybka.
Karja tunde bartha je jedna z nejschopnejsich lidic ktery jsem kdy potkala. Je hodne chytra a pracovita. To, pro koho pracuje a jaky jsou vystupy, nehodnotim.
Já jen doufám, že nám nebude s Babišem vládnout. Je naprosto bez skrupulí.
brrr Monike už nebaví jezdit v socke a chce někam daleko odletět, tak musí být důvod, přece
brrr Pročpak asi zakázal na té "tiskovce" dotazy novinářů? ![]()
Řvousenka protože by mu zas ujeli nervy.
Zakázali to Bartha s Prchalem, on to jenom tlumočil.
continuity Já jsem to myslela tak, že nějaký zvídavý Bartoníček třeba by se ho zeptal právě na tu časovou posloupnost a z toho by se chudák fakt nevymotal, když to neumí ani pořádně přečíst.
Proc dostala naboj Monika, logictejsi by bylo poslat ho Babisovi? A predpokladam, ze jediny naboj v republice ma / mel PP a jeho stab.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.