Aktuální česká politická situace
Sweet Potato a komu by se podle nich měl započítat?
Sweet Potato asi že když tam všichni hodíme prázdnou obálku, volby se zruší a vyčarujem si lepší nový kandidáty?
Kokoska Asi do celkového počtu hlasů. Takže by výsledná procenta kandidátů byla nižší. XY dostal 10 hlasů ze 100 místo z 99.
žluťásek Nebo tak. ![]()
Tak Betty Mě to na Kocába mrzí, protože myslím, že je věřící člověk, jeho táta byl farář a věřící se snad učí odpouštět. Dneska ráno jsem poslouchala podcast s Halíkem a ten o odpouštění mluvil přesně v tom smyslu. Že třeba ve straně byl Pithart. Myslím, že toho si snad Kocáb váží a že by mu třeba hlas hodil, ne? A i když by si člověk ruku radši urval, než hodit hlas Pavlovi, tak představa, že vyhraje Babiš a má děti a vnoučata, by mu měla pomoct, ne?
Myslím, že není vhodná doba na nějaký morálně akurátní činy, pokud se někdo nechce probudit s "čistým svědomím" v babišistánu.
![]()
eM To je krásná básnička.
Marbuša Já si Kocába strašně moc vážím za to, co udělal po revoluci. Řekl: jdu do politiky a až odsunem rusáky, končím. A jak řekl, tak udělal.
Tohle je hrozné hrocení, on přitom lecjaké kompromisy v životě taky dělal.
eM
Co to je za knížku?
Jsem si přečetla Bartkovskýho (je skvělej!) a teď si teprv pustím tu debatu a vychutnám si ji a budu si připomínat jeho glosy.
Kokoska
První debata co jsem reálně viděla (ČT tady nejde spustit) a teda taky jsem nebyla z moderátorů úplně nadšená, ona se mi zdála o malinko lepší.
Jo, ale dívaly jsme se s dcerou a ta se u toho teda smála nahlas, že prý, kde přesně se na ty debaty koukám, že si to bude pouštět pravidelně do sluchátek, prý je to velká zábava, tak jsem ráda, že aspoň mládež se pobavila...
Tak Betty mě by zajímalo jestli lidi, co hodí prázdnou obálku nebo nejdou vůbec k volbám, viděli byť jedinou debatu s Babišem a jestli i to je nepřesvědčilo, že je mezi kandidáty rozdíl
Ten můj známý viděl, má dobrý přehled. Je i veřejně činný. Není to někdo, kdo pro společnost nehne prstem. Ale je neuvěřitelně frustrovaný z toho, že tolik let po revoluci, s naší historií, by měl volit prezidenta s komunistickou historií. Volby jsou pro něj občasnká povinnost. jak je pro něj nepředstavitlené hodit tam Babiše nebo Pavla, je stejně tak pro něj nepředstavitelné k vobám vůbec nejít. Tak nemá jinou možnost.
Sweet Potato Poštou havranni - ilustrace Pavel Čech, texty Radek Malý.
Driv byly obrázky a teprve k nim vznikaly básně
Ano, a když se víc lidí zachová jako Kocáb, tak vyhraje Babiš a může se stát, že Kocábovi vnuci budou muset ty rusáky vyhánět znovu. Protože Babiš nás klidně prodá, jde mu jen o jeho prachy.
eM Děkuju.
711990 no jasně, žádná kategorie "zdrželi se" neexistuje
eM Ha, mám radost, že jsem tu ilustraci poznala!
Evaeva no, kdyz si vzpomenu, ze v dnesni debate na novinkach se ptal babis pp, jakej je rozdil mezi veto a zdrzeli se, ze je to snad jedno a to samy... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.