Mohla sis aspoň vyslechnout to proroctví, ať víme, na čem jsme ![]()
Aktuální česká politická situace
dzizisketa muhehehe vedi o nas!![]()
Myrtila hezky clanek, diky
A už sem nic nepíšu, deset minut po uspání dítěte zvonek, pes štěká, dítě se vzbudí a v telefonu se ozve "tady Sosnová, osobně se neznáme, ale já přicházím s biblickým proroctvím..."
Zařvala jsem neeeeeee a praštila sluchátkem.
Promin, ale... ![]()
To nacasovani!
viktorka_od splavu stes z Bohdalky by jeden zvracel....
Lenka22 jo, pobavil me prispevek v diskusi - pry "rikam si, tak tam chybi jen bohdalka - a pak jsem otevrela posledni fotku"![]()
jinak mne se nejvic chce blejt z toho duky a to nejsem katolik - vubec si neumim predstavit jak to snaseji oni, normalne je mi jich lito
viktorka_od splavu nápodobně....No a JB nezklame,to je jedna z pekelný jistot.
Lenka22 jj, viz.výše

pobavil me prispevek v diskusi - pry "rikam si, tak tam chybi jen bohdalka - a pak jsem otevrela posledni fotku"
Ta přesně to se mi stalo taky (a NEJSEM autorkou toho diskusního příspěvku
).
Lenka22 neuvěřitelný panoptikum
(pardon, už jsem musela)
viktorka_od splavuMluvím za sebe, ale pro mě jsou církev a víra dvě odlišné věci a všichni jsme nádoby hříchu a ten se nevyhýbá ani církevním hodnostářům. :D To je jak s inteligencí, ani tři VŠ tituly nebo doktorand ti nezajistí, že se nebudeš chovat a rozhodovat jak magor.
Kan jasne ale prece jen je to vas zastupce.. asi jako jsem se stydela za zemana prezidentem si to predstavuju
A kardinál Beran se musí v hrobě obracet.

viktorka_od splavu Ano, nedělají dobrou reklamu svému poslání, pořád jsou to jen lidé. Za komárů byli někteří kněží u stb a udávali, což je taky docela žumpa, zvlášť když měli ctít a dodržovat zpovědní tajemství. V každé době musíš kriticky myslet a nevěřit slepě.
Do mého rodného kraje přijel na návštěvu prezident Pavel a vyšlápl si se starosty okolních obcí na Pustevny. Samozřejmě to obce a starostové sdíleli na FB a ty vlny hejtů kolem toho.....je mi z toho normálně do breku
Já nechápu, jak je možné, že je tolik lidí mimo realitu....názor "radši Putin, než tenhle rozvědčík"...byl asi pomyslnou třešničkou na dortu.
LadyMary strasny, taky nechapu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články