Nějaký rozbor k tomu Putinove vyhrožování.
Američani se rozhodli na to prostě nereagovat.
Nějaký rozbor k tomu Putinove vyhrožování.
Američani se rozhodli na to prostě nereagovat.
Kokoska díky za doplnění. Upřímně mě docela překvapilo, že to Turecko udělalo, stejně jako že se Švýcarsko přidalo k těm bankovním sankcím.
Mohučanka Mě taky, člověk je vděčný za milá překvapení! ![]()
Nene ![]()

Jsme na SVK-UA hranici a napisu jen jedno: ty deti jsou tak statecny!
Řeší se tu teď mnohem důležitější a zajímavější věci, než je dement Zeman, ale tento komentář hezky vysvětluje to, proč jsem minulý týden neměla pocit, že se Zeman probral a pronesl státický projev. Ale samozřejmě argument, že aspoň nebude vládě házet klacky pod nohy, je pádný.
razorblade ty deti me berou za srdce. Vzdycky to obrecim, kdyz ukazujou ty malinky zabaleny do kombinez a dek, i ty vetsi, jak uz tak nejak nedetsky dospele koukaj.
Lav pravda. To "omylem" skartovani Vrbetic do toho taky zapada, ted neni zadny dukaz, ze tu Rusove skodili.
Mne se libil tweet Nemcove, priblizne ze normalne hlava statu telefonuje svemu protejsku. Zelenskyj mluvi ale s nasim premierem, nas nejvyssi velitel ozbrojenych sil nema telefon. A je to tak dobre, aspon nedela ostudu.
mooraTakže Nejedlý. Není to na hraně vlastizrady? Akorát, že panáček už v Čechách určitě není.
continuity vidím, že jedno z nich bolo do Bratislavy

Lenka22 Naprosto souhlasím, tohle možná fungovalo v osmašedesátém u nás.
![]()

moora To je frajer!
Vysočina, to je to místo, kde má pan prezident chalupu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.