Sweet Potato Máme
Ale momentálně sem tam jen poslala dítě k babicce. Ačkoli pisknul by si určitě moc rad ![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato kdo to je ?
Trochu mimo téma.
Zeman dal milost Nečasové (z podmínky za zneužití vojenské rozvědky).
To jí za to stojí, se ještě víc ušpinit? A co mu za to Nečas slíbil? Potichu si odpovím - že bude mlčet o zákulisních praktikách Hradu a krýt nesvatou trojici. Jdu blejt...
andulka01 prave to čtu..jdu za tebou
co to ozraly prase jeste vyvede .....
Antje Dezinformátor, manipulátor, zviditelnil se asi hlavně za kovidu. Na rozdíl od různejch Vrábelů neni blbej.
Kokoska Děkuji.
Strašný toto, bojím se, bojím...ten Zeman, Houdek, Nečasová.
Sweet Potato dekuji, ale...
Matne si vzpominam, asi nepresne, ze nejaky deda dostal par let natvrdo za podnecovani proti uprchlikum.
Tenhle by zaslouzil par let taky, my se tomu zasmejeme, ale nekdo by to mohl opravdu odnest na zdravi.
RoSa Tý jo, osobně bych si na hlavu nedala ani jedno, ale já jsem proti čepicím všeho druhu. O víkendu před náma v kostele seděla holčička, ta měla tu Pikachu čepici, co svítí a zvedají se uši a bylo to hrozný! Při kázání buď mávala pravým nebo, levým uchem a při proměňování zvedla obě uši. Pořád. Mojí mamce to teda přišlo hrozně vtipný.
![]()
![]()
![]()
Zrovna jsem tu prasárnu taky četla
.
Jsem tu. Mraky lidi! Ted mluvi Ondřej Vetchy.

razorblade psí útulek výbornej! Lojza by volil Babiše (nebo ne?)
a pro jerry speciálně:
Bartkovský glosuje z Děčína (nebo tady)
Topolánek mě vždycky rozesměje :-).

a pro jerry speciálně:
Bartkovský glosuje z Děčína (nebo tady)
"Myslím, že po dnešní akci o pár prstů přijdu. Doufám, že mé omrzliny při psaní z této akce oceníte in memoriam. Hodina po začátku a AB stále nikde, takhle si váží voličů…"
"Ti co měli přijít, nepřišli. Verze 2023."
Já ho žeru![]()
.
wendulka tipuju, že AB už nedorazí - všechno se mu to tam rozprchlo, zůstali jen jeho odpůrci s píšťalkama... to mu daj určitě vědět, ať nejezdí...
aspoň teplej čaj a plundry tam mohli servírovat, třeba by ty dvě hoďky počkali
edit: tak fakt dorazil!
RoSa Jj, sleduju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.