Lilly_Ku Vzhledem k teoretickymu potencialu od nepostupujicich do druhyho kola souhlasim ze mizernej![]()
Aktuální česká politická situace
Sledovala som oba vaše prezidentské duely, ten druhý, vďaka skutočne profesionálnej PANI moderátorky bol
.
Nemohol si pán Drahoš uškodiť, keď nechcel menovať svojich poradcov v prípade jeho zvolenia za prezidenta?
Zeman je po zdravotnej stránke v dosť úbohom stave, ale tá jeho “mluvnica” teda vie dobre ťať a rezať!
milacka Zeman je ostřílený řečník a ví, že i když řekne lež nebo někoho slovně napadne, tak se body počítají, i kdyby se následně Ovčáček a celý sbor nebeský nastotisíckrát omluvili a vysvětlili, že to tak pan prezident vlastně vůbec nemyslel a že to dotyčný vlastně jen špatně pochopil.
Kdo myslíš, že z nepostupivších by býval měl vyšší? Kromě Topola samozřejmě.![]()
Jinak bych řekla, že pro vítěze - obhájce funkce - není to, že 48% lidí to radši hodilo někomu bez jména, zkušenosti, programu, zajíci z pytle (při vší úctě k p.Drahošovi), příliš uspokojivé.
Sweet Potato No ovšem o tolik víc lidí ho letos volilo než minule! Že to na procenta bylo míň, to už neřekl.
Sweet Potato A to já myslim, že vzhledem k jeho excesům a zdravotnímu stavu je to přímo sukces. Nicméně gró toho co si myslim, tady furt padalo, že stačí slušnost, víc se nechce a hlavně Ovar pryč, kdokoli místo něj, charizma? Luxus, netroufám si chtít... No jenže antikandidát nefunguje a bez charizmatu to prostě nejde.
Kokoska Taky jsou procenta dost irelevantní, v absolutních číslech má pravdu.
Mutziputzi To je bohužel pravda. Jsem jedna z těch, kdo volili Drahoše jen proto, že nechtěli Zemana, jinak mě moc neoslovil.
Kokoska Údajně cca polovina jeho voličů to tak měla, to je hodně slabý.
Mutziputzi Nojo, ale letos přišlo k volbám celkově víc lidí, pro mě jsou víc vypovídající ta %.
Kokoska Údajně cca polovina jeho voličů to tak měla, to je hodně slabý.
V tom souhlasím, přesto mě výsledek mrzí.
Kokoska Celkově volilo víc lidí. Procenta jsou důležitá
Edit: koukám, žes napsala totéž.
A tím víc, že to D.dostával vesměs protihlasy, by se Z.měl drbat na hlavě.
Kokoska Celkově volilo víc lidí. Procenta jsou důležitá
Edit: koukám, žes napsala totéž.
A tím víc, že to D.dostával vesměs protihlasy, by se Z.měl drbat na hlavě.
Proč by se měl drbat na hlavě? Vyhrál? Vyhrál. Víc řešit nemusí
V tomhle ohledu musím dát Mutzi za pravdu, že jestli tyhle volby něco ukázaly, tak to, že k vítězství Drahošovi scházelo Topolánkovo charisma a jeho rétorické schopnosti, vycházející z jeho politických zkušeností. Čímž neříkám, že je pan profesor špatný řečník, jenom neumí zacílit na emoce. Ale kde takhle ideálně naklonovanýho kandidáta vzít
?
wendulka No, někdo musí začít sakra makat. Protože další prezidentské volby tu budou cobydup. A Pitomia na Hradě bych fakt neunesla.
To bude hader, co já si budu muset koupit, abych se z tohohle srabu trochu dostala, to zas bude peněz! ![]()
Ale vážně: co mi aspoň trochu připadá jako snad světýlko naděje do budoucna je ten rozdíl pouhých necelých tří procent a taky velice slušná volební účast.
Sweet Potato Ale kdo? Konkrétní jméno? Pithart je už moc starej a všichni ostatní zbývající bývalí premiéři, kteří to charisma mají, jsou zatíženi škraloupy nejrůznějších kauz, které má elektoriát stále v paměti. Jako já fakt po včerejšku nevím.
Jo, jestli by mě na Hradě dokázal vyděsit ještě víc než Zeman, je to Pitomio. A že ten teda bohužel charisma a schopnost plácat plky většinovému voličstvu, které chce slyšet, má.
wendulka Ja toho Šimona Pánka eště párkrát teda zmínim nepříklad![]()
Pro Šimona Pánka bych taky byla. Myslím, že ho v té souvislosti poprvé zmínil Havel.
Anebo třeba Tomáš Sedláček.
Mutziputzi Jéje, ten by se mi taky líbil
. Leč obávám se, že pro vší národ je Šimon Pánek aktuálně tím, čím je pro něj Pavel Fischer, Michal Horáček atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my