Aktuální česká politická situace
razorblade Když jsem viděla fotky z parlamentu, bylo mi smutno. Už se tomu ani nemůžu smát. Na jednu stranu je to starý člověk, a nikdo se nikomu běžně, že nemůže chodit, nesměje a na druhou stranu..?. Kdyby se choval jako státník, tak ať je klidně na vozíku nebo leží a budu prezidenta respekovat a vážit si ho. ALE tohle je přehlídka absolutního přezíraní a užívaní si moci
, neskutečná nesoudnost ve kterého jeho nohsledi podporují. S odstupem času a s mým přibývajícím věkem si začínám uvědomovat, jaký byl Havel člověk a státník, respektovaný Evropou, světem! Není to tak dlouho, co jeden novinář (působící v Německu) mluvil o tom, že Zemana ani nikdo vážně nebere... Taky máme na vesnici vždy nějakou "postavičku", ale tu taky nikdo nebere vážně! Tohle že je státník? Ne, to je pomstychvivý stařec
.
Liesel vidim to stejne. prave diky tomu, co jsi o nem napsala, z nej mam srandu a tyhle vtipky a fotomontaze sdilim s klidnym srdcem. Nikdy jsem se zadnejm starejm, nemocnejm nebo postizenejm lidem nesmala, on je ale vyjimka prave kvuli svymu chovani a vystupovani.
Já mám taky dojem, že on s sebou nese jen úpadek. A to nejen fyzický, ale i mentální, politický a veřejného života, o to je to pak horší, to vnímání jeho tělesné zchátralosti.
Já u něj jenom nevim jestli je zlej nebo dementní, jako jasně - obojí je taky možnost, ale jestli to chátrání tělesný a duševní jde ruku v ruce, nebo normálně myslícího člověka, v jeho případě holt asi z podstaty zlýho a mstivýho hajzla, jenom zrazuje tělo a chce stihnout nasrat co nejvíc lidí..to dilema smát se mu nebo ho litovat, furt nevim
Mutziputzi S přibývajícm věkem právě ty horší vlastnosti začínají převažovat a to je pak o to horší, žádná sebereflexe. Mě je ho spíš líto tím, jak je k smíchu.
Liesel Když není sebereflexe, nemá ani pocit, že je k smíchu, je to zoufalý...ať už těm jeho pasákům někdo hodí vidle do toho kšeftu s dostavbou Dukovan a nechaj ho jít, sakra
Mutziputzi A nebo je to všechno jinak - PRACHY! Ne teda Zemanovi, ale spousty jinej lidí...
Liesel no tak jasně, já jenom Nejedlýho s Mynářem vidim a mám jasno
Mutziputzi u něj je ještě ve hře cukrovka. zanedbávaná becherovkou.
lidi se špatně léčenou cukrovkou mají tendenci být výbušní a zlí, agresivní (nebo depresivní). prostě se jim mění povaha k horšímu. nejsou ve stáří dementní /myšleno stařecky dementní/, myslím jim to "dobře", ale to "dobře" je zkreslené. tím ho nechci omlouvat, ale změny u člověka s těžkou cukrovkou ve stáří jsem už několikrát viděla a nebylo to pěkné :/ a to dřív bylo lidi poměrně normální, ne "z podstaty zlí a mstiví", a stejně nakonec byli zlí a vzteklí hrozně. u něj si myslím, že zlá a mstivá povaha potkala cukrovku a stáří a toto je výsledek. bohužel pro nás všecky.
Liesel Líto by mi ho bylo, kdyby se jeho vinou nepáchalo tolik škody. Pořád si myslím, že není jen tragická loutka v rukou zlých loutkářů.
Dopis Miroslavy Němcové

cinkja Jestli to nebude ta politická exhibice, jak říkal mluvčáček?![]()
Já se tomu dědkovi nějak smát nemůžu, spíš se mi chce řvát vzteky, jak ho vidím.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-studio-ct24/218411058311025/
P.Rychetský cca od 27.minuty. Skvělé.
Sweet Potato Mne se to vcera libilo cele. Nesledovala jsem to tedy v kuse, ale krasne se to poslouchalo, melo to pro me atmosferu oslav 100 let republiky. Rikala jsem si,ze si rektori a hoste asi chteli udelat dustojnejsi oslavu, nez co bude pri predavani vyznamenani na Hrade.
cinkja Souhlasím a doufám, že tento názor sdílí i mnoho další lidí
.
![]()

Liesel vidim to stejne. prave diky tomu, co jsi o nem napsala, z nej mam srandu a tyhle vtipky a fotomontaze sdilim s klidnym srdcem. Nikdy jsem se zadnejm starejm, nemocnejm nebo postizenejm lidem nesmala, on je ale vyjimka prave kvuli svymu chovani a vystupovani.
Přesně. Mrzákovi by se smálo jen hovado, ale zlovolnýmu zemanovi se vysměju s chutí.
Mimochodem jsem zvědavá na ten přímej přenos v neděli... tentokrát nebudou moct novináře vykázat/zavřít v jiný místnosti, aby netočili jeho příchod. Musej ještě projít vlajkonoši... Tak bude zajímavý, jak se jim ho podaří dostat až k pultíku, než ho tam pevně zaklíněj.
Už minule musela mít chudák stará zemanová tu ruku úplně namoženou, jak jí na ní visel... a von je to kus cesty tím špalírem...
Teda ne že bych plánovala to sledovat, to nedám - ale jako jednu z možností očekávám náhlou poruchu přenosovýho vozu
barbucha mne by popravde prislo dustojnesi, kdy ho nalozili do koleckoveho kresla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my