Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 24. října 2018 22:00

Offline Liesel
1659 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:02

razorblade Když jsem viděla fotky z parlamentu, bylo mi smutno. Už se tomu ani nemůžu smát. Na jednu stranu je to starý člověk, a nikdo se nikomu běžně, že nemůže chodit, nesměje a na druhou stranu..?. Kdyby se choval jako státník, tak ať je klidně na vozíku nebo leží a budu prezidenta respekovat a vážit si ho. ALE tohle je přehlídka absolutního přezíraní a užívaní si moci, neskutečná nesoudnost ve kterého jeho nohsledi podporují.  S odstupem času a s mým přibývajícím věkem si začínám uvědomovat, jaký byl Havel člověk a státník, respektovaný Evropou, světem! Není to tak dlouho, co jeden novinář (působící v Německu) mluvil o tom, že Zemana ani nikdo vážně nebere... Taky máme na vesnici vždy nějakou "postavičku", ale tu taky nikdo nebere vážně! Tohle že je státník? Ne, to je pomstychvivý stařec.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:12

Liesel vidim to stejne. prave diky tomu, co jsi o nem napsala, z nej mam srandu a tyhle vtipky a fotomontaze sdilim s klidnym srdcem. Nikdy jsem se zadnejm starejm, nemocnejm nebo postizenejm lidem nesmala, on je ale vyjimka prave kvuli svymu chovani a vystupovani.

Offline dzizisketa
8911 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:22

Já mám taky dojem, že on s sebou nese jen úpadek. A to nejen fyzický, ale i mentální, politický a veřejného života, o to je to pak horší, to vnímání jeho tělesné zchátralosti.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:27

Já u něj jenom nevim jestli je zlej nebo dementní, jako jasně - obojí je taky možnost, ale jestli to chátrání tělesný a duševní jde ruku v ruce, nebo normálně myslícího člověka, v jeho případě holt asi z podstaty zlýho a mstivýho hajzla, jenom zrazuje tělo a chce stihnout nasrat co nejvíc lidí..to dilema smát se mu nebo ho litovat, furt nevim

Offline Liesel
1659 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:33

Mutziputzi S přibývajícm věkem právě ty horší vlastnosti začínají převažovat a to je pak o to horší, žádná sebereflexe. Mě je ho spíš líto tím, jak je k smíchu.

20970 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:35

Liesel Když není sebereflexe, nemá ani pocit, že je k smíchu, je to zoufalý...ať už těm jeho pasákům někdo hodí vidle do toho kšeftu s dostavbou Dukovan a nechaj ho jít, sakra

Offline Liesel
1659 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:39

Mutziputzi A nebo je to všechno jinak - PRACHY! Ne teda Zemanovi, ale spousty jinej lidí...

20970 příspěvků moje polička 25. října 2018 13:41

Liesel no tak jasně, já jenom Nejedlýho s Mynářem vidim a mám jasno

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. října 2018 15:17

Mutziputzi u něj je ještě ve hře cukrovka. zanedbávaná becherovkou.

lidi se špatně léčenou cukrovkou mají tendenci být výbušní a zlí, agresivní (nebo depresivní). prostě se jim mění povaha k horšímu. nejsou ve stáří dementní /myšleno stařecky dementní/, myslím jim to "dobře", ale to "dobře" je zkreslené. tím ho nechci omlouvat, ale změny u člověka s těžkou cukrovkou ve stáří jsem už několikrát viděla a nebylo to pěkné :/ a to dřív bylo lidi poměrně normální, ne "z podstaty zlí a mstiví", a stejně nakonec byli zlí a vzteklí hrozně. u něj si myslím, že zlá a mstivá povaha potkala cukrovku a stáří a toto je výsledek. bohužel pro nás všecky.

Offline Sweet Potato
40107 příspěvků moje polička 25. října 2018 15:34

Liesel Líto by mi ho bylo, kdyby se jeho vinou nepáchalo tolik škody. Pořád si myslím, že není jen tragická loutka v rukou zlých loutkářů.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 25. října 2018 15:36

Dopis Miroslavy Němcové

Offline Sweet Potato
40107 příspěvků moje polička 25. října 2018 16:00

cinkja Jestli to nebude ta politická exhibice, jak říkal mluvčáček?

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 25. října 2018 16:55

Já se tomu dědkovi nějak smát nemůžu, spíš se mi chce řvát vzteky, jak ho vidím.

cinkja  

Offline Sweet Potato
40107 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:10
Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 26. října 2018 09:55

Sweet Potato Mne se to vcera libilo cele. Nesledovala jsem to tedy v kuse, ale krasne se to poslouchalo, melo to pro me atmosferu oslav 100 let republiky. Rikala jsem si,ze si rektori a hoste asi chteli udelat dustojnejsi oslavu, nez co bude pri predavani vyznamenani na Hrade.

Offline Liesel
1659 příspěvků moje polička 26. října 2018 10:20

cinkja Souhlasím a doufám, že tento názor sdílí i mnoho další lidí.

20970 příspěvků moje polička 26. října 2018 12:04

Offline barbucha blogger
35599 příspěvků moje polička 26. října 2018 22:04
Reakce na razorblade:

Liesel vidim to stejne. prave diky tomu, co jsi o nem napsala, z nej mam srandu a tyhle vtipky a fotomontaze sdilim s klidnym srdcem. Nikdy jsem se zadnejm starejm, nemocnejm nebo postizenejm lidem nesmala, on je ale vyjimka prave kvuli svymu chovani a vystupovani.

​Přesně. Mrzákovi by se smálo jen hovado, ale zlovolnýmu zemanovi se vysměju s chutí.

Mimochodem jsem zvědavá na ten přímej přenos v neděli... tentokrát nebudou moct novináře vykázat/zavřít v jiný místnosti, aby netočili jeho příchod. Musej ještě projít vlajkonoši... Tak bude zajímavý, jak se jim ho podaří dostat až k pultíku, než ho tam pevně zaklíněj. 

Už minule musela mít chudák stará zemanová tu ruku úplně namoženou, jak jí na ní visel... a von je to kus cesty tím špalírem... 

Teda ne že bych plánovala to sledovat, to nedám - ale jako jednu z možností očekávám náhlou poruchu přenosovýho vozu  

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 26. října 2018 22:17

barbucha mne by popravde prislo dustojnesi, kdy ho nalozili do koleckoveho kresla.