Zdá se, že exmanželka se může těšit na poklidný a finančně zajištěný podzim života.
Kdyby se tohle stalo v Tatarstánu nebo jiné Burundi, smáli bychom se, až bychom se za (plná) břicha popadali, no ni?
Zdá se, že exmanželka se může těšit na poklidný a finančně zajištěný podzim života.
Kdyby se tohle stalo v Tatarstánu nebo jiné Burundi, smáli bychom se, až bychom se za (plná) břicha popadali, no ni?
barbucha Forum24 se strašně snaží na kauze vyrůst, to už je Xtá spekulace bez jediný relevantní informace![]()
proč se bude vysílat rozhovor s B. Babišovou? co s tím má právně společného? on byl junior zbavený svéprávnosti? nebo mu byla aspoň omezena svéprávnost? ![]()
prďola a ona je nesvépráná, že by nemohla mluvit, když je tázána?
Spekulace? Takže není pravda, že Babiš do Švajcu jel? Není pravda, že se Babišová vyjádřila? A večer tedy nebude ani ona, ani Babiš na Nově? ![]()
Mutziputzi takže ty jsi přesvědčená o tom, že přinese relevantnější informace, než by přinesl junior?
barbucha informace převzatý z konkurenčních zdrojů, bez jedinýho vlastního inside zdroje? tomu říkam žurnalistika
Čemu říkáš žurnalistika je irelevantní. Řekla jsi spekulace, tak mi vysvětli, v čem konkrétně (v tom článku) je vidíš.
Mutziputzi a z čeho soudíš, že junior mluvit nechce?
edit: proč člověk, který by měl logicky největší právo si na neetičnost skrytého natáčení stěžovat, tak neučinil ani náznakem (dle zveřejněné mailové komunikace), ale naopak tyto reportéry žádá o pomoc?
Silena je volba moderatora. Koranteng je sice sympatak, ale novinarskou urovni je takovej lepsi Soukup. Proste jen prikyvovac, kterej pujde Babisovi na ruku, takze to nebude rozhovor, ale Babisova one man show :/ s Witovskou nebo nekym podobnym by to bylo jiny kafe...
Mutziputzi já nechci spekulovat, jen si neumím uspokojivě odpovědět na otázky, které mě napadají... viz můj dodatečný edit u předchozího postu. a navíc mám v rodině lidi, kteří za totáče takovéto silové umlčování a postupnou likvidaci zažili. mně je z toho jednoduše fyzicky zle.
prďola ja mam v rodine tolik pohnutejch osudu, ze jsem na prirovnavani toho co bylo kdysi k aktualni banalite v ramci objektivni demokracie, miru a svobody a blahobytu dost alergicka
barbucha pisou jenom o tom co napadne kazdyho vosla, bez jedinyho vlastniho vkladu, stylem "to jiste neni nahoda", spekulace bez dukazu
Pořád jsi mi nevysvětlila, v čem konkrétně spočívá ta jejich spekulace.
Že vystoupení na Nově následuje těsně po Babišově návštěvě není náhoda, není spekulace, ale holý fakt (nebo opravdu nikdo nevystoupí?)
Jiné závěry nevyvozují, jen popisují obecně známou skutečnost. Správně sama zdůrazňuješ, že bez vlastního vkladu - to už by se právě za spekulaci označit dalo ![]()
Tak co tam máš dál?
Mutziputzi rozdíl je asi v tom, že já současnou kauzu nevnímám jako s ničím nesouvisející, odtrženou epizodu. spíš jako jednu z mnoha kapek, která zas o fous posouvá hranici. nevnímám to jako banalitu ani jako událost ohrožující demokracii. ale celkové působení AB v politice tak vnímám velmi.
barbucha ja nevim co je na tom k vysvetlovani furt, proste delaj hoch novinarinu no...tenhle styl ma byt oznacen jako komentar a ne zprava, splacani publikovanejch informaci z cizich zdroju a "to jiste neni nahoda", to je uplny lano k fuzi s CNN
prďola prosim te, vnimame vsichni to samy, ale nedojimej se a me uz vubec ne tema podobenstvima z dob bolsevika, nedejboze z valky, to je trapny
Mutziputzi ups! já zapomněla, že ty se dobře bavíš...
barbucha informace převzatý z konkurenčních zdrojů, bez jedinýho vlastního inside zdroje? tomu říkam žurnalistika
Zato Koranteng, to bude žurnalistika par excellence. ![]()
Silena je volba moderatora. Koranteng je sice sympatak, ale novinarskou urovni je takovej lepsi Soukup. Proste jen prikyvovac, kterej pujde Babisovi na ruku, takze to nebude rozhovor, ale Babisova one man show :/ s Witovskou nebo nekym podobnym by to bylo jiny kafe...
Nova nemá kde brát. Tam šlo jen o volbu televize: Nova - Prima - Barrandov. Česká televize samozřejmě neexistuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.