Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35597 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 18:57

Zdá se, že exmanželka se může těšit na poklidný a finančně zajištěný podzim života.

Kdyby se tohle stalo v Tatarstánu nebo jiné Burundi, smáli bychom se, až bychom se za (plná) břicha popadali, no ni?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:01

barbucha Forum24 se strašně snaží na kauze vyrůst, to už je Xtá spekulace bez jediný relevantní informace

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:01

proč se bude vysílat rozhovor s B. Babišovou? co  s tím má právně společného? on byl junior zbavený svéprávnosti? nebo mu byla aspoň omezena svéprávnost? 

20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:03

prďola a ona je nesvépráná, že by nemohla mluvit, když je tázána?

Offline barbucha blogger
35597 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:04

Mutziputzi 

Spekulace? Takže není pravda, že Babiš do Švajcu jel? Není pravda, že se Babišová vyjádřila? A večer tedy nebude ani ona, ani Babiš na Nově? 

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:05

Mutziputzi takže ty jsi přesvědčená o tom, že přinese relevantnější informace, než by přinesl junior? 

20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:09

barbucha informace převzatý z konkurenčních zdrojů, bez jedinýho vlastního inside zdroje? tomu říkam žurnalistika

prďola junior mluvit nechce, tak se ptaj seniorky, a?

Offline barbucha blogger
35597 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:12
Reakce na Mutziputzi:

barbucha informace převzatý z konkurenčních zdrojů, bez jedinýho vlastního inside zdroje? tomu říkam žurnalistika

​Čemu říkáš žurnalistika je irelevantní. Řekla jsi spekulace, tak mi vysvětli, v čem konkrétně (v tom článku) je vidíš.

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:12

Mutziputzi a z čeho soudíš, že junior mluvit nechce? 

edit: proč člověk, který by měl logicky největší právo si na neetičnost skrytého natáčení stěžovat, tak neučinil ani náznakem (dle zveřejněné mailové komunikace), ale naopak tyto reportéry žádá o pomoc?

20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:21

barbucha pisou jenom o tom co napadne kazdyho vosla, bez jedinyho vlastniho vkladu, stylem "to jiste neni nahoda", spekulace bez dukazu

prďola z toho ze mluvit, aspon tedy dnes, nebude...ale taky si umim zaspekulovat jestli nahodou nema zakaz a zaracha

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:22

Silena je volba moderatora. Koranteng je sice sympatak, ale novinarskou urovni je takovej lepsi Soukup. Proste jen prikyvovac, kterej pujde Babisovi na ruku, takze to nebude rozhovor, ale Babisova one man show :/ s Witovskou nebo nekym podobnym by to bylo jiny kafe...

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:29

Mutziputzi já nechci spekulovat, jen si neumím uspokojivě odpovědět na otázky, které mě napadají... viz můj dodatečný edit u předchozího postu. a navíc mám v rodině lidi, kteří za totáče takovéto silové umlčování a postupnou likvidaci zažili. mně je z toho jednoduše fyzicky zle.

20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:32

prďola ja mam v rodine tolik pohnutejch osudu, ze jsem na prirovnavani toho co bylo kdysi k aktualni banalite v ramci objektivni demokracie, miru a svobody a blahobytu dost alergicka

Offline barbucha blogger
35597 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:35
Reakce na Mutziputzi:

barbucha pisou jenom o tom co napadne kazdyho vosla, bez jedinyho vlastniho vkladu, stylem "to jiste neni nahoda", spekulace bez dukazu

​Pořád jsi mi nevysvětlila, v čem konkrétně spočívá ta jejich spekulace. 

Že vystoupení na Nově následuje těsně po Babišově návštěvě není náhoda, není spekulace, ale holý fakt (nebo opravdu nikdo nevystoupí?)  Jiné závěry nevyvozují, jen popisují obecně známou skutečnost. Správně sama zdůrazňuješ, že bez vlastního vkladu - to už by se právě za spekulaci označit dalo 

Tak co tam máš dál?

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:39

Mutziputzi rozdíl je asi v tom, že já současnou kauzu nevnímám jako s ničím nesouvisející, odtrženou epizodu. spíš jako jednu z mnoha kapek, která zas o fous posouvá hranici. nevnímám to jako banalitu ani jako událost ohrožující demokracii. ale celkové působení AB v politice tak vnímám velmi.

20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:41

barbucha ja nevim co je na tom k vysvetlovani furt, proste delaj hoch novinarinu no...tenhle styl ma byt oznacen jako komentar a ne zprava, splacani publikovanejch informaci z cizich zdroju a "to jiste neni nahoda", to je uplny lano k fuzi s CNN

20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:44

prďola prosim te, vnimame vsichni to samy, ale nedojimej se a me uz vubec ne tema podobenstvima z dob bolsevika, nedejboze z valky, to je trapny

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:45

Mutziputzi ups! já zapomněla, že ty se dobře bavíš... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:47
Reakce na Mutziputzi:

​Zato Koranteng, to bude žurnalistika par excellence. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. listopadu 2018 19:50
Reakce na razorblade:

Silena je volba moderatora. Koranteng je sice sympatak, ale novinarskou urovni je takovej lepsi Soukup. Proste jen prikyvovac, kterej pujde Babisovi na ruku, takze to nebude rozhovor, ale Babisova one man show :/ s Witovskou nebo nekym podobnym by to bylo jiny kafe...

​Nova nemá kde brát. Tam šlo jen o volbu televize: Nova - Prima - Barrandov. Česká televize samozřejmě neexistuje.