To je ale "překvapení" !

domenica Faltynek na mě působí ekl, brrrr.
Ja myslela, ze Faltynek mel nejakou hodne mladou. To zas vymenil model?
barbucha Ale teda kuš! ![]()
Hele to já ne... já to jen ukradla z FB Dagmar Peckový ![]()
Tak letosni plavbu na jachte pry prerusila vladni krize![]()
barbucha a sakra![]()
Myslím, že do vtipů už moc lidí nechodí, tak to dám sem. Moc pěkné udělané. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2213003482356366&id=100009402081402

Ale vic me dnes potesilo, kdyz jsem si zpetne precetla, co rekla pani prezidentka Caputova cinskemu ministrovi zahranicnich veci o dodrzovani lidskych prav v cine. ![]()
continuity
a Orbána ![]()
Mě to netěší, protože od toho našeho nikdy nic takovýho neuslyšíme ![]()
barbucha me to naopak tesi velice, prave proto, ze to neuslysime od naseho je dobre, ze to v nasem geoprostoru dela aspon nekdo...
Tak v tomhle smyslu samozřejmě jo... ale mě zlobí, že jsme za takový netečný burany furt (málo platný, je to reprezentant národa, fujtajxl už!) ![]()
nolita oni to ted delaji i pirati v Praze. A je to dobre.
continuity ano delaji a to je dobre... samozrejme ze od hlavy statu to ma jeste jinou vahu, zatim mame smulu, ale snad se taky dockame...
barbucha si uplne nemyslim, viz co psala continuity... samozrejme by to mohlo a melo!! byt lepsi...
... i když... to je vlastně to nejmenší.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.