Kokoska viktorka_od splavu moora jo, taky jsem si hodila osobního blicího smajlíka, když jsem na to narazila. A druhýho, když jsem si masochisticky otevřela diskusi.
Aktuální česká politická situace
barbucha na té stránce s Komárkem je i docela zajímavé video k návštěvě Tchajwanu.
Kokoska To je tak strašná vostuda, je to neuvěřitelná banda servilních kluzkejch hajzlu.
Občas si říkám, kam až zašli v těch případech, které se na veřejnost nedostanou.
To nechceš vědět.
barbucha nechci.
Sweet Potato sice to mám zamčený, ale ten úvod stačí![]()
Sweet Potato Přece neudělá něco, co by bylo jednoznačné. Vždycky si nechává zadní dvířka a za nimi nejlépe i obětního beránka, na kterého hodí předchozí názor.
nonemy Já to viděla, ke Kalouskovi jsem zcela nekritická, přiznávám. Ono by to bylo super, kdyby to nebylo úplně k ničemu. Kromě sranda gifů a tak.
Teď koukáme na Primu, tam je možná větší šance, že na to kouká někdo z podporovatelů vlády (to jsem korektní, co;-)), ale i tak se bojím, že zrovna on nikoho neobrátí.
Sweet Potato Máš pravdu, bohužel. Na Primu jsem taky chvilkami koukala, on vždycky rozumně mluví, nebojí se říkat, co si myslí a stojí si za tím, a z politiků je pro mě nejvtipnější. Nechápu, proč je tak nenáviděný, ale ani to nechci pochopit.
Nevíte náhodou, co dělá tahleta pani? Ona už nesedí ve Vládě?![]()

Nevíte náhodou, co dělá tahleta pani? Ona už nesedí ve Vládě?
Možná je v karanténě a odstřihli ji od internetu![]()
Jiné vysvětlení není...
jerry Jo. A tvítuje kouřovými signály.
Sweet Potato leci se nekde pod kamenem ze soku zpusobeneho Kalouskem? I kdyz to asi ne, tyhle typy jsou splachovaci.
Maláčová se rozhodla, že už to nechce dělat ![]()
Jermanová nejhorší výsledek

pročež ihned na fejsbůku vytáhla nejtěžší kalibr ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my