Proč ty fotky prezidenta dělají, když je pak stejně neukazou? A proč je neukazou, když je prezident v tak dobrém stavu, že úřaduje, vtipkuje, cituje klasiky a dopřává si klobásy? ![]()
Aktuální česká politická situace
„Budu originální,“ slíbil prý Zeman Vondráčkovi
Chraň nás pánbů ode všeho zlého teda. Snad ani nemusíme mít všechno.
Torrah no nevim, jestli zrovna Buh ![]()
Ale ty originality se teda taky bojim.
Kokoska :D tak ono už by to tady bylo jedno, Mynář, Ovčáček, Bůh... však co by si někdo dělal hlavu s nějakým národem, který si zvolil prezidenta, však co už, jednou jste hlasovali, to vám stačí, teď už jen čumte, jak s tím tady točíme.
Edit: Já plánuju v prvním kole volit srdcem a ve druhém rozumem, nečekám ideál.
Tuto strategii jsem si vyzkoušela už v poslední prezidentské volbě "v 1. kole volím toho, koho chci já, v druhém kole toho, koho musím".
Závěr z blogu Marka Váchy: "... Najednou všichni z Hradu přesně ví, co je neetické. Že se nezajímali dřív."
jerry Obávám se, že v případě nadcházející volby to může být strategie, která bude nahrávat Burešovi, protože těch, kteří chtějí jeho, může být víc než polovina. Druhá polovina bude mít hlasy rozdrobené pro víc kandidátů ![]()
Mně tedy svolání dnešní jakožetiskovky připadalo, jako že ta hradní svoloč už neví kudy kam. Že je to spíš projev zoufalství a snaha něco vymyslet.
jerry já už si připadám jak v Jiříkově vidění. Zemanová lká, jak je manžel nemocný a potřebuje klid, Vondráček říká, jak vtipkuje a cituje německé klasiky, Ovčáček ho krmí meruňkovýma buchtama a kdoví čím... panoptikum toto, opravdu.
Závěr z blogu Marka Váchy: "... Najednou všichni z Hradu přesně ví, co je neetické. Že se nezajímali dřív."
To je velmi trefné.
A někdo z nich lže...ale kdo...to je otázka pro Hercula Poirota, inspektora Columba nebo jiného slovutného detektiva.
jerry Jen někdo?
Heh, porovnání podpisů jste viděly?
Jaroslav Míl bez hysterie a srozumitelně Moskva? Brusel? Ne, viníci drahé elektřiny a plynu sedí v Praze
Kokoska mohli se ten podpis alespoň naučit. I dítě by to zvládlo lépe.
Mně tedy svolání dnešní jakožetiskovky připadalo, jako že ta hradní svoloč už neví kudy kam. Že je to spíš projev zoufalství a snaha něco vymyslet.
Už se bojej vystrčit rypák, tak předhodili davu starou Zemanovou. Inu dodala nějaké překvapivé informace, to zas jo... Zajímalo by mě, kolik jí to hodilo/co má slíbeno - zadarmo v takový trapárně účinkovat určitě nebude.
Mimochodem ty kandidáti... už někoho napadlo, že by vlastně moh kandidovat Vlekař? hele praxi už má...
Možná se nebojej, ale makaj
- nepochybuju o tom, že na Hradě se skartuje o sto pryč. A potřebujou čas a klid na práci. Tak předhodili do arémy Zemanovou...
A vlekař možná už bude do té doby bručet - jeho trestní stíhání kvůli dotaci pokračuje.
Tohle je ovšem taky perla![]()

Jaroslav Míl bez hysterie a srozumitelně Moskva? Brusel? Ne, viníci drahé elektřiny a plynu sedí v Praze
pekny. skoda, ze to nikoho nezajima..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my