razorblade Primář Sova měl taky služku (hospodyni) za socíku. ![]()
A nikomu to nevadilo.
razorblade Primář Sova měl taky služku (hospodyni) za socíku. ![]()
A nikomu to nevadilo.
Lamicka byla tam ukázka z máte slovo, kde nějaká paní tepe do Stehlíkové, že Zeman má rád kvalitní koňak, zatím co Havel pil po putykách levný alkohol![]()
Evaeva Ta ale byla, co? Úplně ji vidím jako domovnici v pavlačáku, ježibabu!
Bohužel v komentářích pod články to jede fest, že Havel byl ochlasta a děvkař. Svatej nebyl, ale prostě jsou to nebe a dudy. Zeman už ráno začínal panákem, jinak byl nefunkční. A hodně blbý bylo, že k tomu nutil i ostatní s kterými jednal a to prosím není info z "JPP", ale z přímé rodiny. Sprostej, vztahovačnej, s nezměrným egem už v té době.
andulka01 jo, domovnice dobrá![]()
I kdyby byl Havel ochlasta, tak tím přece nemůžeš omlouvat jiného ochlastu. Celá ta logika je zvrácená.
Mirka Nasmáli jsme se ![]()
Akorát teda Havel nikdy nebyl v deliriu a neviděl beznohý pavouky... neoslovoval cizí státníky rusky, ani s ním nemuseli znova nacvičovat podpis ![]()
barbucha kromě toho, že alkohol neovlivňoval Havlův úsudek, nepobírám ten princip, na jakém základě by to mělo Zemana ukazovat v lepším světle? Když soused přejede na přechodu dítě, tak já můžu taky? (Řečnická)
Tedy já si nedělám iluze o tom, že případný alkoholismus jednoho nebo druhého je ausgerechnet u Čechů jen zástupný problém. Myslím, že ve skutečnosti jde o postoj vůči "pražské kavárně" a všem souvisejícím symbolům.
prďola tak to každopádně
Pracovala jsem pár let u jednoho nejmenovaného politika a ten vždycky říkal, že se Zemanem se musí stihnout cokoliv vyjednat do deseti hodin dopoledne, protože později už je nepoužitelnej.
Řvousenka a v kolik vstával?
Já jsem slyšela od paní, která organizovala jeho návštěvu někdy před 20 lety, že přijel do podniku, nechal si nalít 11 Becherů během 20 minut a upadnul jim ze židle.
continuity O půl desáté :D
Řvousenka pak dal k snídani těch deset Becherů a bylo vymalováno. ![]()
continuity Tak nějak :D
Mají tam chybu. Prvního dubna to bude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.