Jo,tak program ,jako jmenování Fialy se odkládá...
Aktuální česká politická situace
Třeba ten hradní spektákl nasadili jako novou provakcinační agitku
...ve smyslu "Hleď národe, jak se i takový chabrus po třetím očkování rychle oklepe a vše přežije jen s acylpyrinem a šípkovým čajem!" ![]()
No,ono to vypadá že tady už je možný všechno![]()
Prý od někoho z Lán
prďola To me taky napadlo, ze se treti davkou mozna odejde i cirhoza![]()
prďola Uaaaa ![]()
![]()
![]()
To je strašná komedie. Jako marketing si přeju aby to přežil, neb je očkovaný a dost by to pomohlo. Jako zklamaný a teď už podeziravy obcan si myslím, že na nás hrajou habaďuru, jen aby nemusel jmenovat Fialu. Každopádně, JAK se jim mohl nakazit prezident? S tou nejlepší péčí?
Sweet Potato No, vzhledem k inkubační době 2 - 3 dny bych tomu moc nevěřila. I když představa nachystaného personálu by se mi docela pozdávala ![]()
prďola Z návštěv prý, rizikový kontakt, proto ho testovali.
čuju čertovinu, ale že by ho vláčeli sem tam schválně, to asi ne
Jako ale muhehe už.
Kde by v UVN chytil koronáč (to bude mít Zavoral radost
) a jak by to cestou tak rychle zjistili? Že by ho propustili ještě předtím než znali výsledek?
Komu to chtěj nakukat prokristapána
Zlil se prostě jak mužik a museli ho rychlou okamžitě dodat na prométhea...
mirajo Jo! A bude moct znovu prolévat hrdlo! ![]()
btw dlužím ti odstřiky
později večer napíšu SZ
Já zdechnu ![]()
@Paralelni_Listy · 16 s Kdybyste měli vybrat jednu věc, která je na Zemanovi pozitivní, proč byste si vybrali COVID?
@Paralelni_Listy · 16 s Kdybyste měli vybrat jednu věc, která je na Zemanovi pozitivní, proč byste si vybrali COVID?
![]()
Sweet Potato Taky se mi to nezdá. Pokud nemá žádné příznaky, proč by ho smýkali sem-tam, vždyť spousta seniorů to klidně absolvuje jen v karanténě - aktuálně mamka teď po 3. očkování je C+ bez příznaků, tak se děsně nudí v izolaci.
Spíš bych to viděla podobně jako barbucha ![]()
barbucha Kde jsem ten sajrajt chytil, řekl koronáč.
Můj tip je, že se mu přitížilo, C je výmluva
Sweet Potato A já jsem přesvědčená, že je to další tah k prodloužení jmenování.
A kdyz by zitra jmenoval Fialu, tak ten by pak byl premier a sefoval ansamblu, kterej tam je doted, dokud by se Milos nerozhodl jmenovat zbytek?? Ja uz nicemu nerozumim![]()
Korsičanka Ale proč by s ním šíbovali? To už je fakt zu viel
Můj tip je, že se mu přitížilo, C je výmluva
Taky myslim. Prostě v Lánech vytáhli ze sanitky a) bezvládnou zombie nebo b) magora v deliriu. Nebo se v něco z toho přeměnil v řádu minut po příjezdu.
Proto ho vezla najednou rychlá... a to obyčejná - coviďáka by do ní nevzali (resp. neměli by), natož aby se s ním řítili jak splašený, proč taky.
barbucha A to si najmuli na péči TAKOVÝ profíky... se moc kluci nevycajchovali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my