tina jo, to už jsem psala ráno. Z toho jde regulérní hrůza. Tyhle vraždíci bestie..
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato prosim o kom to je? Ja jsem asi neco omylem preskocila
Ja si nemyslim,ze Nemecko nedela nic...dnes tu cely den huci stihacky a helikoptery to stejne uz pred tremi dny.
Taktez si nemyslim si,ze tisk je informovavy uplne ovsem.
Jestli je to rychle ci pomalu nedokazu posoudit.
Taky bych si predstavovala,ze tam vsichni vlitnou a bude po rusku,ale to zrejme neni mozny.![]()
Zarinya já si myslím, že se děje hodně věcí, akorát my, civilisti, o tom nemáme mít ani tušení. Ze sankce mohly byt rychleji, no tak my nemáme všechny informace, co mají oni a chvíli to vypadalo, že Putin nemá problém použít atomovku, tak trochu chápu nutnost lehce vychladnout a probrat vše s klidnou hlavou
MaeGandal tak.
Třeba k ní měl blíž, resp. lepší vztah, protože je původem z NDR a možná si sliboval, že bude proto vstřícnější, že ji třeba dokonce přetáhne na svoji stranu. Kvůli těm kořenům... Blbost, samozřejmě, ale u kágébáka mě nepřekvapí nic, ten využije všecko, i jen minimální naději...
To s Tebou souhlasím.
A nemáš náhodou nějaké reakce ze švédské strany, i na vyjádření Ruska ohledně možného vstupu Švédska, Finska do NATO?
Toto je bez zaruky, ale moc bych si přála, aby to byla pravda

Dnes se jim daří moc hezky. Jeste hackli nějakou komunikaci a jsou zprávy o nějaké ukradené emailové schránce z firmy, která pro Putina v Bělorusku zajišťuje logistiku.
Jinak trošku že zákulisí. Anonymous neni nějaká pevná skupina, jsou hnutí, pod které se může přihlásit kdokoliv, kdo zrovna souzní s vyhlášeným tématem, tedy v tomto případě s kybernetickou válkou vůči RF.
https://m.youtube.com/watch?v=yy8Z_6gafrw
Nevím teda jestli je někde otitulkovana verze.
Nevim jak moc je Toto aktualni. Clanek je stary cca 8 hodin
“Mistopredseda ruske rady pro bezpecnost Dimitry Mesvedev v sobotu prohlasil, ze sankce by mohly Moskve poskytnout zaminku k prezkoumani vztahu se Zapadem, naznacujic tak, ze Rusko by je mohlo celkove uplne prerusit: Budeme Se na sebe divat skrz hledacky zbrani a dalekohledy.
Naznacil take ze Rusko by mohlo odstoupit od New START umluvy o regulaci jadernych zbrani, ktera limituje jaderny arzenal US a Ruska.”
https://www.cbc.ca/news/world/putin-russia-sanctions-ukraine-1.6365795
Dadoo s těmi agenty to pravda spíš není, je to překroucena informace, nějaké data už mají, ale agenty jistě ne.
Ještě jeden finský.

0zero7 budeme si muset zvyknout žít bez ruského plynu. Ale to je snad konečně jasné bez ohľadu jak to dopadne.
Jinak teď bylo ve zprávách, že Německo prodalo největší zásobník zamniho plynu v zemi. Tamdadá: Gaspromu.![]()
A s podivem, je prakticky prázný.
To tak nějak odpovídá té zprávě o tom jejich šéfovi rozvědky.
continuity no to urcite. Hlavne at sul*ni nezrevidujoue ty jaderny dohody a nezvazujou pouziti.
0zero7 Kamarád jel, ještě s další kamarádkou (aby byli dva řidiči), na polsko-ukrajinskou hranici vyzvednout rodinu své ženy. Její bratr je veze k hranicím a vrací se. Bojovat.

NATO nás hlídá.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje