Tohle mi napsal člověk na twitteru ohledně toho smazání google recenzí v ruských restauracích:
Ne plošně, jen někde, asi větší podniky ve větších městech. Já těch recenzí napsal tři stovky a stále tam jsou. Volím menší města v evropské části Ruska.
Tohle mi napsal člověk na twitteru ohledně toho smazání google recenzí v ruských restauracích:
Ne plošně, jen někde, asi větší podniky ve větších městech. Já těch recenzí napsal tři stovky a stále tam jsou. Volím menší města v evropské části Ruska.
Lenka22 a vidi je i z jineho prohlizece?
Candance poptám se...
z google chromu zadával a v tom je i vidí.
Lenka22 Takže z toho samého prohlížeče? To vidím taky, když ho změním, už to nevidím. A cizí taky ne, i ty, co jsem včera 100% viděla.
Kdyby jste se chtěli poučit o ruských námořních úspěších, tentokrát teda přes století starých.
https://twitter.com/BrabecMis/status/1346172812294287360?t=2mWsmWc_ueX48fukK7YRew&s=19

Auu! Něco o ruské komunikaci
https://twitter.com/sbreakintl/status/1498619303717142529?t=X85KDn6TvMKwPGJJDv27lA&s=19
Kdyby tam ve velkém neumírali nevinní lidé, byl by to námět na parádní frašku něco jako svéráz národního rybolovu. ![]()
Myslím si, že možnost, že se Rusko vydá dál na západ, jakkoliv to na Ukrajine dopadne, můžeme rovnou vyloučit.
Děkujeme ukrajinským statečným bojovníkům, že západu otevřeli oči. ![]()
barbucha ranní procházka s kbelíkem barvy ![]()
Jen ať to tak zůstane.
A mezitím v Česku:
Zeman podá trestní oznámení pro sabotáž. Jen mu přestalo chutnat, říká advokát
barbucha Ranní ptáče.
Barva byla červená?
andulka01
at už někam zaleze. Fakt.
Už přestanu spamovat z twittrem, ona je tam toho spousta.
Neveselý vtip.

Re FB, moje prispevky o UA se nikomu neobjevujou na zdi, vidi je jen, kdyz jdou primo na muj profil, takza tak no...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.