Takže zloděj a vrah jsou stejně špatný?
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
jsou spatni.
Kdo netridi odpad je taky spatnej no
me spis pobavilo teda... jak si pan reziser zjevne odporuje a vubec mu to nedochazi... https://www.respekt.cz/filmove-vyvary/nektere-veci-jsou-znepokojujici-vic-nez-mein-kampf-v-knihovne?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+respekt-clanky+%28Týden%C3%ADk+Respekt+•+Všechny+články%29
No, tyhle dokumenty jsou potřebný, příčetnej člověk se pobaví (nebo nasere
) a kamarádi protagonisty mu aspoň koupěj pár panáků ![]()
Akorát pan režisér je poněkud pozér... no budiž mu přáno, ale myslím že se dá s úspěchem pochybovat o jeho smířlivosti, kdyby mu někdo neukrad poklop od kanálu, ale třeba nepojištěný auto (ovšemže i ty musí někdo vyrábět
), nebo ještě lépe, pár šperků po babičce. Až mu k tomu policajti řeknou, ať jde domů, páč takový jsou pravidla hry...
dekuju ti, nacelniku:-)
To nemáš věru zač. Já nějak nevidím logiku v tom, že zloděj je OK, pokud neokrádá zrovna mě...
To tady nikdo netvrdil, jediný co tady někdo tvrdil je, že zloděj je lepší než rasista.
a netridit odpad je amoralni?
A není nemorální se chovat neekoogicky? Podle mě jo, snad na mě nevytasíš Desatero, to by bylo legrační![]()
kdepak. u tebe me to neprekvapuje a prevychova by byla marna snaha![]()
To tady nikdo netvrdil, jediný co tady někdo tvrdil je, že zloděj je lepší než rasista.
A neříkala jsi, že kamarád kamaráda neokrade (ve smyslu i když je zloděj z povolání
)?
Tomu dokumentaristovi je to taky jedno - ví, že kámoši jsou zloději, ale dokud kradou jen ty poklopy...
Jinak hodnotit, kdo je lepší, je dost těžký. Ono obojí záliba má něco do sebe ![]()
Piš si - Netřídit odpad je amorální! Stejně jako krádež, rasismus a vražda, všechny, co cokoli z toho provozujou vyřaď ze svého života nebo jsi taky chucpe![]()
Říkala, ale myslela jsem si jak nejsem vtipná![]()
Ovšem že zloděj je lepší (resp. míň špatnej, ať je klid) než rasista si fakt myslim a myslela bych si to i jako okradená.
a co jako, ty lolo?
když ty si pleteš morálku s ideologií. ale nic novýho:-)
Nedělat něco co bych dělat měl nebo dělat něco co bych neměl je otázka ideologie? To vůbec nesouvisí s morálkou? Jo aha![]()
s morálkou má co dělat to, že víš, co bys dělat měla a co ne, ty ťuldo
No právě, netřídim, ale vim, že bych měl = jsem nemorální, nezapomeň vyřadit i těch 50% nevěrníků, ať to máš čistý vůkol, drndo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025