Tebe někdo násilní? Tak se nestarej.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
No ten je úplně rozhozenej, ten strachy, že mě znásilní jeden z těch asi deseti migrantů co k nám přišli už rok nespí!
My nemáme rádi slovenskýho ekonomickýho migranta, ale čo už s nami viď
Příští festival bude jen pro ženy ![]()
Jo, smutný. Těmi oddělenými světy se dostaneme někam jinam, pryč z víceméně rovnoprávný Evropy. Já si myslím, že to není dobrý, takhle ustupovat. Mnohem lepší by bylo vychovat ty otrapy - ať už veřejnou ostudou (v rámci těch "tvých" klubů), nebo prostě trestem podle zákonů, který tady platěj.
To se za chvíli budou rušit i další výdobytky naší civilizace, jako je třeba koedukace?! Oddělené hodiny plavání ve veřejných bazénech už taky mnohde zavedli...
Mám spíš pocit, že dotyčná tím chce právě ukázat, kam dojít nechceme, tzn. k běžné segregaci, je to forma happeningu dle mého.
to bude dlouhodobý happening, když prohlásila, že se to bude konat, dokud se muži nezačnou chovat...![]()
jsem pravý opak, mně se muži vyhýbají, to co popisujete, mi přijde přímo šokující ![]()
já se prý tvářím jako vrah, jsem proto v klidu
zaručená antikoncepční koncepce.
Mám spíš pocit, že dotyčná tím chce právě ukázat, kam dojít nechceme, tzn. k běžné segregaci, je to forma happeningu dle mého.
Doufala jsem v totéž, dokud jsem nedočetla k tomu, jak se jí hlásej zájemci.
Ale já věřím, že to i proběhne, vidím za tím ale fakt recesi/aktivismus a prezentaci toho, že k tomuhle oddělování vlastně nikdo dojít nechceme, než akci "Ženy sobě" a manifest proti pár prasákům.
Jinak doporučuju tohle si přečíst
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/66249/poradce-izraelskych-premieru-je-to-vas-konec.html
tak teď nevím, jestli to doporučujete sarkasticky?
abychom viděli, jak další panikář manipuluje davy?
Fakt je to panikaření? Já to vidím jako realistický popis skutečnosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025