Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:17
Reakce na Jiná Realita:

no prostě bohužel tyhle místa ve "velkoměstech" tohle přitahujou, ale teď aspoň před den nemám už takovej pocit, že tam jde vyloženě o život jako dřív, a to se v Praze obecně nebojím. 

Jinak ten vnitřek nádraží mě trochu štve, je tam tak strašně krámů, cedulí, reklam a různýho bordelu, že mám kolikrát problém najít info, odkud kterej vlak jede , být cizincem, tak se z toho asi fiknu...

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:22

jo a jinak hejt - je to vlastně tak strašně krásný nádraží a tak ukrutně, ale úplně nehorázně zmrvený tou magistrálou!!! 

Offline Sweet Potato
39511 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo. A hned na druhém místně Muzeum (nádraží se mně osobně líbí víc, ale zase Národní!)

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni, no...

Haha, tohle si šeptám pokaždý, když si tak cvičně vyhledávám vhodný byt (a přesně tam ale cílim  )

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:37

A když sme u těch nádraží, moc hezký zevnitř mají v Plzni (už sem tam teda nějakou dobu nebyla, ale snad se to nedá zkazit), aby teda někdo nebyl zklamanej, není to žádnej king's cross, ale má tu nádražní atmosféru, pak se mi vevnitř líbí Ostravský a Sokolovský svým způsobem - takovým tím 'zaplivaným' no a moc hezkej je Alžbětín. Ale já sem trochu nekritická, mně se líbí skoro všechny nádraží, já sem milovník vlakovýho ruchu. No pražský je podle mě krásný - myslím tu vlakovou část.

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:47
Reakce na Ounz:

ostravský nádraží je strašlivý:-) plzeň je super, a mně se líbí i brněnský teda:P nejošklivější mají asi v blavě..

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 19:49

Brno si nevybavím (a byla sem tam) a v Blavě sem nebyla. Na mě to Ostravský působí tak nějak no..ale můžu to mít spojený s dětskejma vzpomínkama, jezdila sem tam za tetou :)

Offline domenica blogger
8029 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:03

Bratislavský nádraží poprvé... to byl pro mě šok. Malý, zašlý... jako vstupní brána do hlavního města tedy ostuda. Ale našla jsem tam v jednom ušmudlaném stánku skvělý slaný tyčinky, tak si vždycky koupím rovnou dvoje a chroupám je až skoro do Brna (a po zbytek cesty do Prahy je zapíjím v jídelním voze). Dost v šoku jsem byla ze Zlína (jako nádraží v poslední zapomenutý vesničce). 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:17
Reakce na domenica:

zlín má jednokolejku, no...všichni stejně jezdí rovnou do otrokovic, kde je velký uzel.

Offline domenica blogger
8029 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:18
Reakce na Jiná Realita:

Tak to jsem měla smůlu. Já jela zrovinka do Zlína. 

48804 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:23
Reakce na Ounz:

brno je historický, bohužel teda maličký a přecpaný, zato se v něm vyznám:-) nástupiště jih/sever jako je v plzni nebo v práglu to mě teda dost mate:P

ve zlíně jsem bohužel nikdy nebyla (ostuda) jen projížděla a ne vlakem:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:31

dnes meteory = 100% jistota deště nebo alespoň zatažena  jako každý rok.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:35

no a ten zbouranej Těšnov, aú

to Muzeum hl.m.P. je tam jak takový starý zaparkovaný autíčko, hrozný je taky, když člověk stojí v létě na magistrále v koloně přímo u toho průduchu z Mekáče 

48804 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:50
Reakce na Máša:

to bude nějaký obyvatel sociálního bytu tamtéž

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 20:58
Reakce na Ounz:

jé, já taky za tetou. teda za tetama, babičkou, sestřenicí a bratrancema. vždycky o prázdninách, na týden. 6 hodinová jízda vlakem, paráda!

vždycky mě tam naučili strašný prasárny, jako k snídani si máčet piškoty do čaje nebo kakaa a vyjídat pomeranč lžičkou. a pokaždý jsem okamžitě chytla ostravskej přízvuk. máma pak doma ze mě rostla.

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 21:06
Reakce na moora:

Cha ostravskej sem nechytla, mám svůj vlastní  (i když už drobet vyčpěl) a jednou sme tam jeli přes noc - extra super!

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 21:07

No coco, jih a sever no, úplně jasný 

Offline luciole
1196 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 21:10

Včera se v Pařížský ulici vesele projížděli turisti na segwayích po chodníku a ještě hezky vedle sebe.

48804 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 21:11
Reakce na Ounz:

to mi připomíná google navigaci, jedu si takhle po městě a prej "jeďte na sever"