andulka01 Aha, já jsem zapřísáhlej necyklista ve městě, takže to že zrovna tohle zmizí mě i těší, vizuálně. Já se přiznám, a to nejsem žádnej snob, že právě kvůli tý alternativě já tam nechodim, je to tam takový šmucik prostě. Za mě budoucí koncept very good, starat se o to budou samozřejmě ve vlastním zájmu i nadále provozovatelé, galrie a kavárny sezóně podléhat lautr nemusí![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Mutziputzi Tak já naopak na Náplavce hodně ráda tu alternatinu a cyklodílna v centru u stezky mi přijde geniální věc... Když potřebuju chic galerie a kavárny tak jdu jinam, vždyť je jich v Praze spousta. Na Náplavku chodím nakupovat na trhy a pařit. A sorry, vyvoněný to tam nebude nikdy - lidi tam choděj venčit psy, jsou tam bary na lodích, stahujou se tam davy a prostě se tam chodí pít. V noci tudy chodí opilci.
Nebo teda na Náplavce taky uděláme nealkoholickou zónu jako na Praze 1? Hezky spořádaně do kavárny a tytyty když si poneseš v ruce pivo? No tvl...
andulka01 Ani s tou bezalkoholovou zónou bych obecně problém neměla, mně model New York sedí
Na trhy taky občas zajdu, ale ty pajzly já už néé, před dvaceti a více lety bych určitě mluvila jinak, ale už jsem estét, myslim, že to bude čistý a hezčí.
Mutziputzi Tak zrovna BikeAzyl fakt není pajzl :-) jen bar na pěší zóně. Sedí se normálně venku na židličkách nebo stage. Vevnitř je cyklodílna, venku mají držáky na kola a volně přístupné nástroje na rychlou opravu. Za mě cajk, šmucik mi to teda nepřijde. No nic no, počkám si na vyvoněný kavárničky a dámičky pro který je pivo do ruky na procházce málo posh ![]()
andulka01 Já to tam samozřejmě taky znam, ale jako v pokojíčku se tam teda necejtim, dámička z kavárničky nejsem - aneb je velice široká škála mezi![]()
Já bych klidně věřila tomu, že by se dala Náplavka vylepšit. Pokud možno při zachování genia loci, atmosféry... t.j. nedělat z toho nějakou hoch nóbl zónu samozřejmě.
Ovšem nevěřím tomu, že by se to mělo povést zrovna rukou Krnáčový. To bych se spíš hodně bála. Ta na co sáhne... ![]()
http://forum24.cz/krndovani-i-v-radotine-na-most-nesmi-vic-jak-jeden-clovek-pri-vetru-nikdo/
barbucha No právě, prostě Krnáčová. Plus celé to šedivé pozadí za ní, mám vhled jen do toho co se děje okolo Náplavky a dělá se mi z toho nevolno. Achjo. Skoro by se chtělo říct - zlatej Bém (to byl aspoň pražák)
A mosty a lávky... to je prostě něuvěřitelný. Nemožnost přejít po železničním mostě zatímco tam jezdí vlaky plný lidí mě vytáčí každý den, ráno i večer. Stejně si myslím, že za chvíli i slušný lidi vezmou štípačky a na ten most se prostě probijou. Přívozy už teď nestíhají, lidi čekaj na břehu protože se nevejdou do lodi. Jsem zvědavá jak to budou dělat v létě ![]()
Plavky?
No, vono až jim ten železniční most spadne celej, možná s nějakým vlakem... tak zavřou celou Vltavu, protože je - to dá rozum - moc nebezpečná!
Jo, zlatej Bém. Copak vo to, že byl z Prahy - ale hlavně neměl v hlavě... no, řezanku. Krnáčová je prostě blbá jak pučtok! ![]()
barbucha Přeplavat nejni problém, oba děláme otužilecký plavání :-) aktuální teplota vody 6 stupňů, takže už docela teplá :-) Chacha, docela mě baví představa, jak hordy pražanů přeplavávají řeku
a kdyby si někdo stěžoval, tak Krnda řekne že jme zpovykaní!
Z Krnáčový mám pocit, že to řídí jakoby hrála onlinovku, a protože je blbá, tak to hraje obráceně - od rozvinutého města zpátky k prvobytně pospolné.
Je to děs. Neví nic, nerozumí ničemu (začla už tou slavnou Lítačkou - už jen za to bych ji s chutí zabila)... sype se jí to všecko pod rukama a co na to řekne?! Že by chtěla dělat primátorku eště další období! ![]()
Takže tak... cituji fcb Bajkazylu: Zavřeno celé léto a možná už napořád ++
Tři dny poté, kdy už bychom v sluncem zalitých dnech měli mít otevřeno, přišlo oficiální oznámení. Bajkazyl a všechny pobřežní provozovny budou celé léto zavřené. Podle původní domluvy měla alespoň po část sezóny být náplavka občanům a návštěvníkům Prahy normálně k dispozici. Bagry ale mají přijet 20. dubna a do září se má stavět. Takzvanou “revitalizaci” dosud velmi vitálního místa zcela zbytečně umrtví letní přestavba, kterou nelze z neznámých důvodů posunout o pár měsíců na dlouhé studené období, kdy se k řece nikomu nechce. Vypadá to, že politické ambice zvítězily nad zájmy obyvatel a návštěvníků Prahy. Tato radikální změna v původním harmonogramu přestavby také citelně poškodí kontinuitu naší činnosti a široký okruh lidí, kteří s námi spolupracují. Užívejte si alespoň těch posledních několik dní svobodného pobytu u řeky. Je nám to moc líto, ale tentokrát bohužel bez naší cyklopodpory, hudby, divadla, tance a dětských programů.
Do tramvaje (nenízkopodlažní) se vyškrábal chlap o berlích s jednou nohou, visel na tyči na schůdkách a na babu nad ním, ať ho pustí sednout. A ona ani ťuk. Vstávali jiní, on v už jedoucí tramvaji ale dál fakt nemohl, což i vysvětloval, ne zrovna vybíravými slovy teda, jako byl kapku vágus, ale tohle soudit v téhle situaci? Ta rachomejtle se uraženě zvedla, až když to vypadalo, že ji jiní zvednou násilím a ještě držkovala.
Chichi

Mutziputzi
dík
To s tou náplavkou je evidentní schválnost. Svině jedna Krnáčová!
Bledule Hustýýý
andulka01 Ten film je hodně poučný.
Bledule jj ten je vynikajici.
To si tak po náročném pracovním týdnu sednete, pročtete, napíšte relativně dlouhý příspěvek s odkazama a fotkama, odešlete.... a je v p..... objeví se Vám hláška, že web je momentálně nedostupný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“