Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2018 09:10

andulka01 Aha, já jsem zapřísáhlej necyklista ve městě, takže to že zrovna tohle zmizí mě i těší, vizuálně. Já se přiznám, a to nejsem žádnej snob, že právě kvůli tý alternativě já tam nechodim, je to tam takový šmucik prostě. Za mě budoucí koncept very good, starat se o to budou samozřejmě ve vlastním zájmu i nadále provozovatelé, galrie a kavárny sezóně podléhat lautr nemusí

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 04. dubna 2018 09:19

Mutziputzi Tak já naopak na Náplavce hodně ráda tu alternatinu a cyklodílna v centru u stezky mi přijde geniální věc... Když potřebuju chic galerie a kavárny tak jdu jinam, vždyť je jich v Praze spousta. Na Náplavku chodím nakupovat na trhy a pařit. A sorry, vyvoněný to tam nebude nikdy - lidi tam choděj venčit psy, jsou tam bary na lodích, stahujou se tam davy a prostě se tam chodí pít. V noci tudy chodí opilci.
Nebo teda na Náplavce taky uděláme nealkoholickou zónu jako na Praze 1? Hezky spořádaně do kavárny a tytyty když si poneseš v ruce pivo? No tvl...

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2018 09:25

andulka01 Ani s tou bezalkoholovou zónou bych obecně problém neměla, mně model New York sedí Na trhy taky občas zajdu, ale ty pajzly já už néé, před dvaceti a více lety bych určitě mluvila jinak, ale už jsem estét, myslim, že to bude čistý a hezčí.

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 04. dubna 2018 10:07

Mutziputzi Tak zrovna BikeAzyl fakt není pajzl :-) jen bar na pěší zóně. Sedí se normálně venku na židličkách nebo stage. Vevnitř je cyklodílna, venku mají držáky na kola a volně přístupné nástroje na rychlou opravu. Za mě cajk, šmucik mi to teda nepřijde. No nic no, počkám si na vyvoněný kavárničky a dámičky pro který je pivo do ruky na procházce málo posh 

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2018 10:43

andulka01 Já to tam samozřejmě taky znam, ale jako v pokojíčku se tam teda necejtim, dámička z kavárničky nejsem - aneb je velice široká škála mezi

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 04. dubna 2018 20:51

andulka01 

Já bych klidně věřila tomu, že by se dala Náplavka vylepšit. Pokud možno při zachování genia loci, atmosféry... t.j. nedělat z toho nějakou hoch nóbl zónu samozřejmě.

Ovšem nevěřím tomu, že by se to mělo povést zrovna rukou Krnáčový. To bych se spíš hodně bála. Ta na co sáhne... 

http://forum24.cz/krndovani-i-v-radotine-na-most-nesmi-vic-jak-jeden-clovek-pri-vetru-nikdo/

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 09:51

barbucha No právě, prostě Krnáčová. Plus celé to šedivé pozadí za ní, mám vhled jen do toho co se děje okolo Náplavky a dělá se mi z toho nevolno. Achjo. Skoro by se chtělo říct - zlatej Bém (to byl aspoň pražák)
A mosty a lávky... to je prostě něuvěřitelný. Nemožnost přejít po železničním mostě zatímco tam jezdí vlaky plný lidí mě vytáčí každý den, ráno i večer. Stejně si myslím, že za chvíli i slušný lidi vezmou štípačky a na ten most se prostě probijou. Přívozy už teď nestíhají, lidi čekaj na břehu protože se nevejdou do lodi. Jsem zvědavá jak to budou dělat v létě 

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 10:10

andulka01 

Plavky?  No, vono až jim ten železniční most spadne celej, možná s nějakým vlakem... tak zavřou celou Vltavu, protože je - to dá rozum - moc nebezpečná!

Jo, zlatej Bém. Copak vo to, že byl z Prahy - ale hlavně neměl v hlavě... no, řezanku. Krnáčová je prostě blbá jak pučtok! 

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 10:23

barbucha Přeplavat nejni problém, oba děláme otužilecký plavání :-) aktuální teplota vody 6 stupňů, takže už docela teplá :-) Chacha, docela mě baví představa, jak hordy pražanů přeplavávají řeku  a kdyby si někdo stěžoval, tak Krnda řekne že jme zpovykaní!

Z Krnáčový mám pocit, že to řídí jakoby hrála onlinovku, a protože je blbá, tak to hraje obráceně - od rozvinutého města zpátky k prvobytně pospolné.

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 10:29

andulka01 

Je to děs. Neví nic, nerozumí ničemu (začla už tou slavnou Lítačkou - už jen za to bych ji s chutí zabila)... sype se jí to všecko pod rukama a co na to řekne?! Že by chtěla dělat primátorku eště další období! 

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 10:29

Takže tak... cituji fcb Bajkazylu: Zavřeno celé léto a možná už napořád ++

Tři dny poté, kdy už bychom v sluncem zalitých dnech měli mít otevřeno, přišlo oficiální oznámení. Bajkazyl a všechny pobřežní provozovny budou celé léto zavřené. Podle původní domluvy měla alespoň po část sezóny být náplavka občanům a návštěvníkům Prahy normálně k dispozici. Bagry ale mají přijet 20. dubna a do září se má stavět. Takzvanou “revitalizaci” dosud velmi vitálního místa zcela zbytečně umrtví letní přestavba, kterou nelze z neznámých důvodů posunout o pár měsíců na dlouhé studené období, kdy se k řece nikomu nechce. Vypadá to, že politické ambice zvítězily nad zájmy obyvatel a návštěvníků Prahy. Tato radikální změna v původním harmonogramu přestavby také citelně poškodí kontinuitu naší činnosti a široký okruh lidí, kteří s námi spolupracují. Užívejte si alespoň těch posledních několik dní svobodného pobytu u řeky. Je nám to moc líto, ale tentokrát bohužel bez naší cyklopodpory, hudby, divadla, tance a dětských programů.

Offline Sweet Potato
39511 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 15:59

Do tramvaje (nenízkopodlažní) se vyškrábal chlap o berlích s jednou nohou, visel na tyči na schůdkách a na babu nad ním, ať ho pustí sednout. A ona ani ťuk. Vstávali jiní, on v už jedoucí tramvaji ale dál fakt nemohl, což i vysvětloval, ne zrovna vybíravými slovy teda, jako byl kapku vágus, ale tohle soudit v téhle situaci? Ta rachomejtle se uraženě zvedla, až když to vypadalo, že ji jiní zvednou násilím a ještě držkovala.

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 16:57

Chichi

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 17:42

Mutziputzi  dík

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 05. dubna 2018 19:04

andulka01 

To s tou náplavkou je evidentní schválnost. Svině jedna Krnáčová!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 10:59

andulka01 barbucha Všechno už tu jednou bylo.  Nový most 

Offline andulka01
12611 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 13:34

Bledule Hustýýý  

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:19

andulka01 Ten film je hodně poučný.

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:32

Bledule jj ten je vynikajici.

Offline domenica blogger
8029 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:31

To si tak po náročném pracovním týdnu sednete, pročtete, napíšte relativně dlouhý příspěvek s odkazama a fotkama, odešlete....  a je v p..... objeví se Vám hláška, že web je momentálně nedostupný.