paktofonika Ráda bych napsala, že to je něco, co v Česku zaručeně neuvidíš, ale lhala bych.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Nic netušenýho, ale hrůza!
https://neovlivni.cz/vzpoura-v-lidovych-novinach-prochazkova-odchazi-kvuli-textu-dodanem-z-vlady/
Vzpoura v Lidových novinách doutnala od minulého týdne, kdy noviny otiskly článek, který podporoval premiérovu strategii nepřijímat syrské uprchlíky, včetně dětí. Záhy ale v redakci zjistili, že autorka – údajná prezidentka fiktivního Mezinárodního dětského kříže Taťjana Horáková – je krajně nevěrohodná osoba.
A navíc: “Šéfredaktor Lidových novin Ištván Léko nám do očí přiznal, že ten dopis jsme dostali přímo z Babišova týmu od jeho asistentky. Osoba paní Horákové není podstatná. Podstatné je, že nám z vlády nebo od pana premiéra přijde text, který se netýká jeho práce, ale podporuje jeho pozici a my to zveřejníme. A pak místo toho, abychom to přiznali, snažíme se odvést pozornost. Je to zkrátka podvod na čtenáře a já se toho dál nechci účastnit,” dodala Procházková.
Podělaný Landštejn, podělaný vzorky, podělané fotky, které jsem si z karty smázla dřív, než jsem je stáhla, podělaný projektant, který vždycky potřebuje věci, co měly být hotové už včera! ![]()
dzizisketa tak aspoň že ty houby!!!
dzizisketa fotky by sly pravdepodobne obnovit, pokud si na tu kartu nic dalsiho nefotila.
Já jsem v tomhle poněkud rozpolcená. Že je Léko Burešův slouha, ví se už dlouho... a ačkoliv jsem ráda, že Procházková konečně "prohlédla", divím se, že tam vydržela takovou dobu - ti slušní měli vypadnout hned, jakmile Bureš Lidovky koupil.
Nevěřím jejímu zdůvodnění, že nebyla doteď nucená k jinýmu názoru. Resp. věřím že ji nikdo k ničemu nenutil... ale dělala (spolu s dalšími) Burešovi stafáž. Pro obraz, kterej potřeboval... Lidovky, braný jako noviny "pro intelektuály, pro elitu", a jako takový mnohem nebezpečnější než Mladá Fronta, který se každej už jen směje.
Že by Léko jako šéfredaktor nešel Burešovi na ruku, jakmile si ten jen pískne, je fakt úsměvná představa - při vědomí, kolik melounů do něj Bureš předtím nasypal (za zkrachovanou Českou pozici). Navíc se šéfredaktorem stal až po převzetí Mafrou.
Kdepak, Lidovky jsou ztracený už dlouho.
Na....mě důchodci v domě. Celá den tady větrám, přesto máme v bytě 24. Ještě vůbec nestihl vychladnout. No ovšem důchodcům je zima a tak už jeden akční zapnul kotelnu a tady se topí. Super, já si topení vypnu, ale jelikož máme měřáky na zdi, tak už nám to budou počítat jako pěkně vytopený byt. Hlavně, že když mrzne tak to vypínají na noc aby ušetřili a ráno vstávám do zimy.
Renusatko zkus se nad to povznést, důchodcům záleží na tom aby ušetřili každou kačku ale zas jsou zimomřiví a možná mají v bytě chladněj (nám už dnes seplo topení nastavený termostat na 21,5), těch pár set vás zas tolik nezabolí jako je. a můžeš si to vypnout. jsem bydlela v bytě kde to nešlo, starý radiátory s těma bakelitovýma kolečkama jen na parádu. měli jsme v lednu doma 26 a dopláceli 18 tisíc
viktorka_od splavu No my jsme dole...máme pod sebou chodbu a garáž a máme 24. Kamarádka ve 4 patře pod střechou má 25, tak já fakt nevím, kde by měli chladněji. A taky nechápu, proč je nutné topit na noc, mají se přikrýt. Potom, když je třeba -10, tak se to zapíná až v 7 ráno. To už je třeba naše rodina celá pryč z domu, ale vstáváš třeba do 16 stupňů.
Renusatko Takhle se topilo u rodičů v domě, ale tam byli navíc hodně šetrní, kohouty na topení byly nějak zablokované, aby se nedalo vytopit na víc než 21°. Což teda mým rodičům moc nestačilo. Barák plný důchodců, ráno se topilo od osmi a večer do deseti. Totéž teplá voda. Jak začali vymírat (je to drsné napsat, ale prostě to tak je), byty kupujou mladí lidé a byli z toho v Jiříkově vidění. Byla jsem na jedné domovní schůzi a mladá paní dost razantně požadovala změnu, protože přesně - ráno s dětma vstávají brzo, do zimy a teče studená voda. Večer nezalézají v 10 do duchen a sedí v zimě a mejou se ve vlažné vodě. Teď už se to trochu zlepšilo, namontovali měřáky na radiátory a každý si pustí tepla kolik chce, i ty časy se posunuly.
Renusatko jo, jo vstávám. máme vlastní termostat ovšem s přednastavenými programy. můžeš si vybrat - režim pracující/důchodce atp. akorát teda pracující vstávají podle autora programu v těch sedm ani o minutu dřív. a dom chodí ve tři co na tom že děcka od dvou doma mrznou... no jsem ráda že nemusím nosit uhlí ze sklepa (zapomínala jsem přikládat a neuměla to roztopit znovu![]()
zlaty panelak. jeste se u nas sice netopi, ale uz jsem zaslechla v samosce nekolik hovoru, ze kdyz brzo nezacnou, vsichni tady umrzneme. to jeste fyzikalne nemozne, mame v byte 24.8C. co mi ale pripomina, ze musim zavrit ventily, protoze dnes uz bylo ve zpravach, ze opravdu zacnou. (taky je venku pekna klendra teda, do rana pry 1C).
Na....mě důchodci v domě. Celá den tady větrám, přesto máme v bytě 24. Ještě vůbec nestihl vychladnout. No ovšem důchodcům je zima a tak už jeden akční zapnul kotelnu a tady se topí. Super, já si topení vypnu, ale jelikož máme měřáky na zdi, tak už nám to budou počítat jako pěkně vytopený byt. Hlavně, že když mrzne tak to vypínají na noc aby ušetřili a ráno vstávám do zimy.
Tomu nerozumím. Když si můžeš topení vypnout, když ti je vedro, tak si ho nemůžeš naopak v zimě ve svým bytě zapnout?
U nás se už topí
Vypadá to, že strach před zmrznutím zafungoval ![]()
Uaa, zlaty vlastni kotel. Ale vzpominam na detstvi, kdy se v cinzaku vypinalo topeni i tepla voda naprosto random (no dost casto v podvecer) a mati zjistila, ze se tak stane kdyz se kotelnik ozere a usne a tak na nej kamsi chodila bouchat, coz fungovalo. Jako, lepsi system nez duchodci sedici na programu kotelny..
Mě čeká první topná sezóna s el. akumulačkama. Docela mám z toho vítr. Zaprvý jsem celý život zvyklá otočit kohoutkem => za půl hodiny je teplo, což tady jaksi nejde. Za druhý jsme se sem stěhovali na jaře, což znamená, že první vyúčtování budeme mít až někdy příští rok v květnu, takže budu celou zimu trnout (samozřejmě možná zbytečně), jestli nás to nezruinuje. Spořivá jsem tak nějak normálně, zimomřivá extrémně.
continuity j nas uz prvni ranni mrazik. vytahla jsem kosilku![]()
viktorka_od splavu neke... jedu k vam a mam jenom tenkou parku. (Jo a jedu v pretopenem vlaku).
Mutziputzi
Já jsem v tomhle poněkud rozpolcená. Že je Léko Burešův slouha, ví se už dlouho... a ačkoliv jsem ráda, že Procházková konečně "prohlédla", divím se, že tam vydržela takovou dobu - ti slušní měli vypadnout hned, jakmile Bureš Lidovky koupil.
Nevěřím jejímu zdůvodnění, že nebyla doteď nucená k jinýmu názoru. Resp. věřím že ji nikdo k ničemu nenutil... ale dělala (spolu s dalšími) Burešovi stafáž. Pro obraz, kterej potřeboval... Lidovky, braný jako noviny "pro intelektuály, pro elitu", a jako takový mnohem nebezpečnější než Mladá Fronta, který se každej už jen směje.
Že by Léko jako šéfredaktor nešel Burešovi na ruku, jakmile si ten jen pískne, je fakt úsměvná představa - při vědomí, kolik melounů do něj Bureš předtím nasypal (za zkrachovanou Českou pozici). Navíc se šéfredaktorem stal až po převzetí Mafrou.
Kdepak, Lidovky jsou ztracený už dlouho.
Neglorifikuju Procházkovou, byť jí mám teda hrozně ráda, spíš je šílený, že už to Andrej přestal skrejvat totálně, to už je střet zájmů non plus ultra....teda pradon vlastně - svěřeneckej fond není ve střetu...no vrchol prostě
continuity jako z Prahy? Vždyť v noci bylo kousek pod nulou
Potrefenáhusa fakt? Muz prisel z nocni a hlasil 4C. Vcera mi prislo hur, protoze studene foukalo, tak jsem mu uverila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my