Děti neměly být odebrány nenávratně a bez možnosti nepravy.
Prosimtě, a to by měly být chvilku tam a chvilku zas tuhle? Už jenom v jejich zájmu by bylo, aby zůstaly v jednom prostředí nadobro, to jest v tomto případě v adoptivní rodině, kde si už zvykly. Nemůžeš haranta vláčet od rodiny k rodině, a pokud by měli biologičtí rodiče kapku soudnosti, radši se teď už těch práv vzdají sami. Ty děti nejsou jejich majetek kterej by se jim měl vrátit, sakra. Chápu, že se jim může stejskat (ať už jsou jakýkoliv rodiče)... ale v zájmu dítěte je, aby bylo ve stabilním prostředí a ne aby pendlovalo po pár letech od čerta k ďáblu. Už se stalo prostě.
V tomhle jsem i zajedno s Mutziputzi - ačkoliv jsem zásadně proti přebujelý politický korektnosti a úzkostlivýmu hlídání všeho, co by mohlo vzbudit pohoršení, tak si myslím, že není normální, aby dítko se mnou chodilo na záchod a provádělo různé hygienické úkony, které mají zůstat skrytý za dveřma. A nejde jen o to, tam nefungovalo víc věcí, včetně přístupu pana otce, o kterým se tak nějak přestalo mluvit a kterej byl - podle toho co jsem kdysi kdesi zahlídla - poněkud zvláštního charakteru...
A rovněž si nemyslím, že by Norsko mělo zapotřebí zvyšovat počet populace "kradením" dětí - Norky mají dětí dost, a když k tomu připočítáš i vysokej přírůstek v rámci imigrace a vysokou porodnost u přistěhovalých žen (záruku trvalýho pobytu a sociálního zabezpečení), tak Norsko i bez Michalákových rozhodně nevymře...